News Flash:

Ministrul Economiei: Fara birocratia romaneasca, oamenii de afaceri s-ar plictisi

29 Martie 2016
758 Vizualizari | 0 Comentarii
Birocratia nu-i impiedica pe oamenii de afaceri din Romania sa obtina rezultate bune, si „probabil ca s-ar plictisi“, fara aceste probleme, a afirmat ministrul Economiei Costin Borc, in cadrul unei conferinte dedicate prezentarii raportului de competitivitate al economiei romanesti, realizat de AmCham.

Birocratia a fost mereu un punct slab in rapoartele referitoare la economia romaneasca, inclusiv in raportul prezentat de AmCham.

„Pana la urma, oamenii de afaceri din Romania reusesc sa obtina rezultatele asteptate. Fara probleme birocratice, probabil ca s-ar plictisi, nu ar mai avea ce povesti prietenilor la cina“, a spus Borc.

Dean Thompson, adjunctul sefului misiunii diplomatice a SUA, prezent la conferinta, a avertizat ca administratia romaneasca are nevoie de mai multe reforme si de cresterea transparentei. Ministrul Economiei a admis ca Romania are nevoie de schimbari la nivelul politicilor publice.

„Guvernul lucreaza la un draft de viziune economica pe termen lung. Trebuie sa transformam Ministerul Economiei intr-un centru de strategie, care sa conceapa un plan de dezvoltare al economiei“, a declarat Borc.

Ministrul a mentionat ca raportul intocmit de AmCham ajuta Guvernul sa inteleaga mai bine anumite aspecte ale economiei si sa gandeasca mai eficient o strategie pe termen lung privind dezvoltarea Romaniei.
Distribuie:  
Loading...

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0946 (s) | 24 queries | Mysql time :0.036538 (s)