News Flash:

Ministrul Fifor - întalnire în SUA cu adjunctul consilierului pe securitate al lui Trump: Romania rămane un partener de încredere

19 Septembrie 2017
476 Vizualizari | 0 Comentarii
FIFOR

Ministrul Apărării Naționale, Mihai Fifor, s-a întâlnit, marți, cu ocazia unei vizite pe care o efectuează în SUA, cu adjunctul consilierului pentru securitate națională al președintelui Donald Trump, Ricky Waddell, context în care l-a asigurat pe oficialul american că România rămâne un partener de încredere în continuarea eforturilor internaționale de menținere a stabilității și în dezvoltarea Parteneriatului Strategic.

"Am avut în dimineața aceasta o întâlnire substanțială cu adjunctul consilierului pentru securitate națională al președintelui Donald Trump, Ricky Waddell. La întâlnire au participat și domnul general Nicolae Ciucă — șeful Marelui Stat Major al Armatei, domnul general Marian Sima — directorul DIM și domnul George Maior, ambasadorul României la Washington. În cadrul întâlnirii am apreciat expertiza domnului Waddell în cadrul Armatei americane și a coordonării misiunilor militare în Irak și Afganistan și i-am mulțumit pentru angajamentul constant politic și militar al SUA alături de Armata Română, atât în teatrele de operații, cât și în implementarea măsurilor degajate din cele două summit-uri NATO", a scris Mihai Fifor pe Facebook.

El a arătat că în cadrul întâlnirii a prezentat și "stadiul programelor strategice în domeniul achizițiilor aprobate în Parlamentul României".

Totodată, Fifor l-a asigurat pe oficialul american de faptul că România rămâne "un partener de încredere și un actor deloc lipsit de importanță în continuarea eforturilor internaționale de menținere a stabilității și în dezvoltarea Parteneriatului Strategic ce leagă cele două țări de mai bine de 20 de ani".

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1105 (s) | 35 queries | Mysql time :0.022299 (s)