vineri, 29 martie, 2024

Ministrul Sanatatii despre Mihai Constantinescu: ”Din pacate, este in stare foarte grava”

Distribuie:

Publicat:

Mihai Constantinescu, internat de urgenta la Spitalul Floreasca din Bucuresti, luni, 13 mai, dupa un stop cardio-respirator, se afla in stare foarte grava la Terapie Intensiva, a declarat, marti, ministrul Sanatatii, Soria Pintea. Artistul a mai suferit, in timpul noptii, un stop cardio-respirator si o hemoragie cerebrala.

Prognosticul privind starea cantaretului Mihai Constantinescu este unul rezervat, el aflandu-se in stare grava la Spitalul de Urgenta Floreasca, a declarat, marti, ministrul Sanatatii, Sorina Pintea.

"Artistul, din pacate, se afla in stare foarte grava la Terapie Intensiva, la Spitalul de Urgenta Floreasca. El a fost internat ieri dimineata, a venit in UPU in stop cardiorespirator, a fost resuscitat, intubat, se afla la Terapie Intensiva", a precizat ministrul, potrivit Agerpres.

In cursul noptii, cantaretul ar mai fi avut un stop cardiorespirator si a suferit o hemoragie cerebrala. "Se pare ca azi-noapte a mai repetat stopul, prognosticul este rezervat, din ceea ce spun medicii", a adaugat Sorina Pintea.

Fosta sotie a lui Mihai Constantinescu: ”Doar un miracol il mai poate salva”
Mihaela Constantinescu, fosta sotie a artistului, spera intr-o minune. ”Am fost ieri, de dimineata, la el la spital. Dupa ce l-au dus la Terapie Intensiva nu am mai putut sa il mai vedem nici eu, nici Simona (n.r. Simona Secrier, actuala sotie). Este foarte greu si doar un miracol il mai poate salva. Mihai era foarte bine, ne-am vazut de mai multe ori toti trei, am fost la masa impreuna, dar, in ultimele trei zile a facut temperatura. Necazul s-a intamplat ieri dimineata, pe la ora 5 (luni, 13 mai). Nu era singur, ci cu Simona. Acesta a fost norocul, pentru ca ea a avut mereu grija de el, a sunat imediat la Salvare”, a povestit Mihaela Constantinescu pentru Click!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img