marți, 19 martie, 2024

Ministrul Sanatatii sare in apararea ministrului Educatiei

Distribuie:

Publicat:

Ministrul Sanatatii Vlad Voiculescu reactioneaza, intr-o postare pe pagina sa de socializare, in urma acuzatiilor lansate la adresa ministrului Educatiei Mircea Dumitru, potrivit carora ar fi fost colaborator al Securitatii, in urma verificarilor efectuate de CNSAS.

“Ministrul Educatiei se trezeste acuzat din senin, pe surse, in presa, ca a colaborat cu Securitatea, desi inca de-acum noua ani a primit o adeverinta ca nu a facut-o. Plagiate grosolane ale demnitarilor, concursuri pentru directorii de scoli, discurs clar si raspicat despre realitatile sistemului … mai putin despre “dascali” si ceva mai mult despre elevi – beneficiarii sistemului. Deloc de mirare ca au tot interesul sa-l compromita. Porcariile au fost deja lansate … si imprastiate imediat, desigur…”, a scris, marti, ministrul Sanatatii, pe pagina sa de Facebook.

Ministrul Educatiei, Mircea Dumitru, a anuntat marti ca va actiona in instanta pe cei care au facut afirmatii “defaimatoare” in spatiul public privind colaborarea sa cu Securitatea. El a afirmat ca va continua ceea ce a inceput de cand a venit la conducerea ministerului si a spus ca nu se lasa intimidat de acest scandal.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img