vineri, 19 aprilie, 2024

Minora care a fugit de acasa cu un barbat de 40 de ani s-a intors ca sa-si ia o prietena, apoi a fugit din nou

Distribuie:

Publicat:

Blebea Ana Maria, copila de 12 ani data disparuta de parinti s-a intors acasa, dar a fugit din nou, de aceasta data in compania altei prietene, tot de 12 ani.

Cele doua fete s-ar afla in compania unui barbat de 40 de ani.

Fata, care fugise sambata cu un barbat de 39 de ani, a disparut iar, luni dimineata, la scurt timp dupa ce s-a intors la domiciliu, cand a aflat ca familia ei a anuntat Politia.

Ulterior, IJP Prahova a precizat ca minora Blebea Ana Maria ar fi plecat din nou de la domiciliu, tot impreuna cu barbatul de 39 de ani, apropiat al familiei, iar cei doi ar fi insotiti, se pare, si de o alta copila de 12 ani, Daniela Mihaela Pitulice, ruda cu individul.

Daniela are 1,35 m inaltime, 35 de kilograme, par blond si ochi albastri.

Fata din Soimari data disparuta si sambata, Ana Maria Blebea, are 1,60 metri inaltime, constitutie astenica, par negru, ochi caprui.

Barbatul cu care ar fi plecat cele doua fete are 1,65 m inaltime, constitutie atletica, ochi caprui, par negru si ten de culoare inchisa.

Persoanele care pot oferi informatii despre oricare dintre cele trei persoane sunt rugate sa anunte cea mai apropiata unitate de politie, sa sune la 112.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img