marți, 19 martie, 2024

Minus 9 kg intr-o luna, iata noua ta greutate – Nu slabesti, ci pur si simplu stimulezi metabolismul

Distribuie:

Publicat:

Unii se infometeaza, a doua categorie face sport ore in sir, a treia mananca doar legume si beau apa, a patra merge in vizita la un nutritionist. Cati oameni, atatea idei pentru a slabi. Dar exista si o alta categorie de persoane. Acestea consuma seminte de chia nu pentru prima data si nu primul an. Rezultatul este intotdeauna exceptional: se imbunatateste metabolismul, se ard grasimile. Poate incercati si dvs.? Primii care au aflat despre ele sunt sportivii si antrenorii de fitness. Daca adaugau seminte in cocktail, le ajungea energie si pentru un antrenament suplimentar. Ulterior au observat ca semintele de chia, de asemenea, ii ajuta sa scape de kilogramele in plus, chiar daca nu faceau mai mult sport. De atunci toti vorbesc de chia.

Cum va ajuta chia sa slabiti
Chia este de origine din America Centrala. Omul a numit aceste seminte un superaliment. Chia este o planta anuala care era admirata de civilizatia maia. Semintele acestei plante ii umpleau de energie si putere, precum si ii trata de un sir de afectiuni. Dar chia este la fel de actuala si acum. In special este foarte eficienta in procesul de slabire.

1. Semintele se hidrateaza si se maresc de 12 ori. Astfel, produsul garanteaza senzatia de saturatie rapida si pentru mai mult timp. Consumul regulat va ajuta sa scapati de kilogramele in plus.
2. Dupa hidratare semintele se transforma in gel. Acestea se fixeaza pe mucoasa si previn absorbtia carbohidratilor. Chiar daca veti consuma o cantitate mica, veti simti efectul acestora.
3. Pe termen lung, se elimina din organism lichidele, sarea, toxinele, colesterolul rau si substantele cancerigene. Se imbunatateste circulatia sangelui si respectiv toate resursele organismului se activeaza si slabiti foarte usor.

Principala hrana a creierului tau. Combustibilul de baza fara de care nu functioneaza corect

4. Semintele de chia sunt renumite pentru proprietatile sale antiinflamatoare. Anume acest lucru ajuta chiar si la indepartarea celulitei de pe solduri. Slabirea cu ajutorul semintelor de chia este inofensiva, deoarece organismul se umple de vitamine si substante minerale care intra in componenta semintelor.
5. Acest produs este o sursa de energie. In tarile Americii Centrale se considera ca 1 lingura de seminte poate sa tina de foame 24 de ore. Acest lucru se datoreaza continutului ridicat de acid clorogenic. Puteti adauga seminte de chia in orice bucate gata preparate. In acest fel veti consuma o cantitate mai mica de mancare. Insa nu se recomanda consumul de seminte inainte de somn, deoarece veti avea stomacul plin.

Atunci cand cumparati acest produs verificati data fabricarii. Termenul de valabilitate este de 1 an. De asemenea, nu cumparati seminte de la producatorii din China din cauza starii ecologice precare. Semintele bune au toate certificatele de calitate si de control organic.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img