sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Miodrag Belodedici, fostul mare fotbalist roman: ‘Trebuie sa scoatem din cursa Suedia’

Distribuie:

Publicat:

Miodrag Belodedici, fostul mare fotbalist român, a declarat că speră ca România să scoată din cursa pentru Euro 2020 reprezentativa Suediei. De asemenea, i-a sfătuit pe fotbaliștii naționalei României să dea tot ce pot pe teren, anunță MEDIAFAX.

”Trebuie să scoatem din cursă Suedia! Ne-a furat visul din ’94. Așteptăm răzbunarea și noi, jucătorii de la World Cup, și toți suporterii. Suedezii ne-au tot ținut în loc, dar gata, s-a terminat! Băieții noștri ar face mulți oameni fericiți dacă ar învinge. De data asta să rămână ei acasă și să se vorbească în țara lor că România i-a împiedicat să meargă mai departe. Ar fi un sentiment frumos, mai ales că Bucureștiul găzduiește partide de la EURO 2020”, a declarat Miodrag Belodedici pe pagina Federației Române de Fotbal.

”Știm că suedezii sunt puternici, disciplinați, agresivi, adevărați vikingi și că e greu cu ei. Dar în «război» , nimic nu mai contează. Trebuie să dați totul, fiecare să își facă treaba în teren și să nu ne plângem. Dacă sunteți la pământ, să vă ridicați și să continuați lupta! Până auziți fluierul. Cel de final de joc. Iar apoi să ridicați privirea spre tabelă. Și acolo veți vedea ce ați realizat. Eu am încredere în voi”, le-a transmis Belodedici jucătorilor echipei naționale.

Partida dintre România și Suedia va avea loc vineri, începând cu ora 21:45.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img