vineri, 26 aprilie, 2024

Miracol la Iasi! Timp de noua ani a suferit de infertilitate! Cand isi pierduse speranta, a nascut GEMENI, in ani diferiti! Sunt doar sase cazuri, la 15 ani!

Distribuie:

Publicat:

Un caz medical deosebit s-a inregistrat la Iasi • Medicii ieseni au facut un miracol • O mama a nascut tripleti in trei ani diferiti • Copiii arata exact la fel, desi sunt nascuti la distanta de un an • In Iasi au fost inregistrate doar sase cazuri de acest gen, in ultimii 15 ani • "Spectaculos este faptul ca acesti trei frati, chiar daca au o diferenta intre ei de mai multi ani, sunt toti gemeni", spune dr. Adrian Bors

O ieseanca a primit cel mai mare dar cu ajutorul medicilor de la Clinica "OminiClinic". Pacienta care s-a luptat cu infertilitatea timp de mai multi ani a efectuat fertilizarea in vitro si a abtinut in cadrul clinicii mai sus mentionate sase blastochisti (n.r.- embrioni de calitate de ziua cinci).

Medicii au transferat un embrion din care a rezultat un copil de sex masculin perfect sanatos. La decizia parintilor, dar si a medicilor, ceilalti embrioni au fost vitrificati (n.r.- inghetati) si stocati in siguranta in banca de celule si embrioni a clinicii.

Ulterior, dupa trei ani de la nasterea primului copil, familia a dorit sa mai aiba un copil si atunci, din lotul de embrioni stocati, s-a devitrificat (n.r. – dezghetat) inca un embrion care a fost transferat dupa o pregatire speciala a uterului. In urma acestor proceduri a rezultat o fetita.

Recent, cuplul a revenit la clinica pentru a efectua o a treia incercare cu embrionii din lotul ramas stocat. Mare le-a fost fericirea cand au aflat ca si cea de-a treia incercare a avut succes.

Continuarea ppe bzi.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img