vineri, 26 aprilie, 2024

Miracolele exista! Si-a sunat sotul din mijlocul flacarilor din California: “Eu o sa mor, te iubesc!” Ce s-a intamplat dupa

Distribuie:

Publicat:

O asistenta si-a sunat sotul din mijlocul incendiului de vegetatie care a facut ravagii in California, in momentul in care a crezut ca va muri. Un miracol a avut loc pentru ea imediat dupa ce a vorbit cu partenerul ei.

Nichole Jolly, impreuna cu colegele ei asistente, au salvat 60 de pacienti si i-au ajutat sa paraseasca zona in siguranta, in timp ce flacarile se extindeau spre ei. Apoi, acestora li s-a spus sa se urce in masini si sa conduca spre o zona sigura.

„Am inceput sa conducem si masina mea a luat foc si a fost total cuprinsa de flacari. Taxiul s-a umplut de fum. L-am sunat pe sotul meu si i-am spus: „Cred ca o sa mor, te iubesc, spune-le copiilor ca ii iubesc”. Mi-a spus: „Nu muri, fugi”. Am inchis telefonul, m-am dat jos din masina, flacarile imi atingeau pantalonii”, a povestit ea.

Raspunsul sotului ei i-a dat puterea de a se salva.

„Am fugit la masina prietenei mele cele mai bune si am vazut cum se topea sub ochii mei. Nu am putut deschide usa, pentru ca manerul din plastic se topise. Si am batut in geam, nu a raspuns, si m-am gandit ca este moarta. Nu puteam sta acolo, focul era langa mine, pantalonii mei incepeau sa arda”, a povestit Nichole Jolly.

Asistenta a inceput sa fuga si a sarit in spatele unei masini de pompieri. Acestia au lasat-o in masina, au stins flacarile care ii cuprinsesera pantalonii si au pus peste ea o patura termoizolanta.

Vezi si: Incendiu de proportii in California! Peste 20.000 de oameni au fost evacuati! Pagubele sunt imense

Nichole Jolly nu stia insa ca prietena ei cea mai buna era intr-o masina in spatele ei. S-au reintalnit la spitalul unde lucreaza, unde au fost transportate inapoi de autoritati. Si-au gasit colegele in fata spitalului, ajutand raniti, in timp ce pompierii se luptau sa stinga flacarile care cuprinsesera acoperisul cladirii.

In tot acest timp, sotul asistentei se indrepta intr-o masina spre locul unde se afla ea. Cei doi nu puteau comunica, deoarece liniile telefonice erau cazute.

Jolly a reusit sa comunice cu mama ei, care stia unde se afla sotul asistentei, iar cei doi s-au reintalnit in siguranta.

In total, sunt trei focare mari de incendiu active in California – Camp Fire, Woolsey Fire si Hill Fire. Bilantul mortilor a ajuns, miercuri, la 50.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img