vineri, 29 martie, 2024

Mircea Badea a rabufnit in timpul emisiunii: ”Ma ocup cu drogurile si cu drogatii. Vad ca nu se ocupa nimeni si ma ocup eu”

Distribuie:

Publicat:

Mircea Badea a avut o prima reactie dupa ce luju.ro a publicat dezvaluirile unui fost membru #rezist, care sustine ca membriiacestei grupari consumau marijuana.

Jurnalistul a declarat in timpul emisiunii de aseara, de la Antena 3, ca si-a gasit noi ”aptitudini”.

”Ma ocup cu drogurile si cu drogatii. Vad ca nu se ocupa nimeni si ma ocup eu. DIICOT a incercat sa puna batista pe tambal asta incercat in dosarul cu drogurile pentru vipuri. DIICOT poate sa protejeze pe oricine, dar eu ma opun si cred ca ma opun cu succes. Sunt incantat de mine”, a declarat Mircea Badea in timpul emisiunii.

Tot ieri, Victor Ciutacu, prietenul lui Mircea Badea, a declarat ca doua vedete de televiziune din Romania au fost prinse cu droguri in cadrul unui festival de muzica, insa cazul este tinut la secret.

„Toti apostolii transparentei, aia care ragaiau de fericire ca focile cand un politician sau om de afaceri era executat pe stenograme sau cu inregistrari ce tineau exclusiv de viata privata, de drepturile si libertatile cetatenesti, STIU ca doi realizatori de televiziune au fost umflati la Neversea pentru detinere ilegala de stupefiante. Si toti aia de mai sus TAC; laolalta cu subiectii. Pentru ca au descoperit, subit, virtutile protectiei datelor cu caracter personal, secretul anchetei penale si, nu in ultimul rand, ca nu asta e marea problema a Romaniei. Nici nu vreau sa ma gandesc ce titluri erau daca era vorba despre mine, despre Badea sau Gadea, despre oricine altcineva care nu era in linie…

P.S. Nu fac rau deliberat nimanui (de prost ce sunt, nici macar celor care o merita in relatia cu mine), m-as bucura sa se scoata si sa nu le ramana copilul pe strada, da-mi vine sa vars de scarba. Asta nu mai e solidaritate de breasla, ci omerta. Iar fost breasla s-a transformat in orice altceva…”, a scris Victor Ciutacu, citat de stiripesurse.ro.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img