sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Mircea Badea catre protestatari: ”Bai, javrelor naziste…”

Distribuie:

Publicat:

Mircea Badea a izbucnit la adresa protestatarilor, dupa incidentele petrecute miercuri la Parlament si in Piata Victoriei.

Mircea Badea i-a criticat pe protestatarii care ii ignora pe cei ”care imping batrani din spate”, dar se plang ca traiesc in Rusia lui Putin sau Turcia lui Erdogan.

Badea a facut referire cel mai probabil la incidentele care au avut loc miercuri in Bucuresti, la Palatul Parlamentului si in Piata Victoriei.

”Javrele care imping batrani din spate suspina dupa virginal si spun suav:"Nu vrem sa traim in Rusia lui Putin sau in Turcia lui Erdogan." Bai, javrelor naziste, nici noi nu vrem sa traim in Germania lui Hitler sau in Italia lui Mussolini!”, a scris Bea pe Facebook.

Deputatul PSD Nicolae Bacalbasa a fost imbrancit si huiduit, miercuri, de catre protestarii care se aflau in fata Palatului Parlamentului.

Protestarii s-au enervat cand deputatul PSD Nicoale Bacalbasa a iesit din curtea Palatului Parlamentului. Jandarmii au facut scut in jurul lui si l-au condus pana la statia de metrou.

Ulterior, in Piata Victoriei, mai multi protestatari au fost ridicati de jandarmi. Pe retelele sociale, mai multi oameni au acuzat fortele de ordine ca au actionat agresiv.

Daca ti-a placut articolul, te astept

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img