vineri, 29 martie, 2024

Mircea Badea, reactie dupa discursul Presedintelui cu privire la protestele violente din Piata Victoriei: „Iohannis nu e presedintele romanilor”

Distribuie:

Publicat:

Mircea Badea a avut o prima reactie dupa ce presedintele Klaus Iohannis a sustinut o conferinta de presa cu privire la incidentele de la protestele din Piata Victoriei, in care aduce noi acuzatii la adresa Guvernului.

”Eu nu ii mai spun lui Iohannis presedintele Romaniei pentru ca nu este. El ocupa functia aia, a fost ales de sase milioane de romani, dar nu eu l-am ales. El nu este presedintele meu. Nu este presedintele meu pentru ca nici el nu vrea lucrul acesta, iar aici ajungem la un consens. El este presedintele protestatarilor si huliganilor din Piata.”, a declarat Mircea Badea.
Mircea Badea a marturisit pe Facebook ca a fost amenintat cu moartea

Mircea Badea a marturisit intr-un mesaj facut public pe o retea de socializare ca a primit numeroase amenintari cu moartea, in urma mitingului din Piata Victoriei din Bucuresti.

“Cand cel de langa tine arunca in jandarmi cu chestii si nu te dai mai incolo nici in urma somatiilor, poti sa patesti nasoale. Nu exista gaze cu luneta.

Cand te duci cu copilul la un miting in legatura cu care esti avertizat ca s-ar putea sa vina huligani, inseamna ca esti descreierat si un pericol pentru propriul copil.

Cand arunci cu pietre in jandarmi si ei ajung langa tine, iar tu ridici pacifist si inocent manutele, iti iei totusi niste bastoane.(Continuarea, mai jos…)

Cred ca am primit, in ultimele 24 de ore, doua mii de amenintari cu moartea de la oamenii minunati, pasnici si descreierati. Multe dintre acestea vor fi cauza unor plangeri penale.” este mesajul trasmis de prezentator pe contul sau de Facebook.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img