vineri, 29 martie, 2024

Mircea Ionescu Quintus, sarbatorit la implinirea a 100 de ani

Distribuie:

Publicat:

Partidul National Liberal il sarbatoreste sambata pe seniorul Mircea Ionescu Quintus, la aniversarea a 100 de ani, ocazie cu care formatiunea isi reafirma pretuirea pentru presedintele sau de onoare, de peste 80 de ani membru al partidului, se arata intr-un comunicat de presa remis AGERPRES. 
Liberalii se declara onorati sa fie contemporani cu un simbol al statorniciei, moralitatii, integritatii si liberalismului, Mircea Ionescu Quintus fiind, conform sursei citate, un reper pentru fiecare membru liberal si pentru fiecare cetatean al Romaniei. 
“Mircea Ionescu Quintus si-a dedicat viata liberalismului, a indurat temnitele comuniste si munca silnica la Canal. Nu a incetat, in ciuda presiunilor regimului comunist, sa fie atasat valorilor liberale. Mircea Ionescu Quintus a fost liderul care a contribuit major la unificarea tuturor factiunilor liberale de dupa 1990. Seniorul PNL a fost si este permanent un factor de echilibru in cele mai importante momente din viata Partidului National Liberal. Si astazi, la aniversarea centenarului, Mircea Ionescu Quintus reprezinta un garant al unitatii, stabilitatii si al viitorului Partidului National Liberal. Ii dorim multa sanatate si sa fie in continuare alaturi de partid, cu intelepciunea, umorul, spiritul sau bland si vizionar”, mentioneaza comunicatul de presa. 
Presedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu-Quintus, a fost decorat vineri de presedintele Klaus Iohannis cu Ordinul National “Steaua Romaniei” in grad de Ofiter cu prilejul aniversarii unui secol de viata, in semn de “inalta apreciere pentru contributia remarcabila la consolidarea unei vieti politice democratice in Romania si pentru daruirea de care a dat dovada de-a lungul intregii sale cariere politice, precum si pentru exemplul de conduita civica”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img