vineri, 19 aprilie, 2024

Mircea Radu s-a redescoperit dupa ce a fost dat afara din TV! Ce a ajuns sa faca acum

Distribuie:

Publicat:

Dupa o colaborare scurta cu Antena1, Mircea Radu a fost nevoit sa-si caute altceva de munca. Acum, fostul prezentator si-a descoperit pasiunea pentru gatit si a facut din asta un proiect online.

In urma cu doua luni, emisiunea „Ie, Romanie” a fost scoasa din grila dupa doar sapte editii, dar lui Mircea Radu se pare ca i-a prins bine experienta de a calatori prin tara, caci acum s-a lansat intr-un nou proiect.

Vedeta a anuntat ca are o noua emisiune, „Povesti cu gust”, care se difuzeaza online, despre aflarea unor locuri legendare, a traditiilor dar si despre descoperirea secretelor unei gastronomii autentice.

Dupa doua luni in care Mircea Radu a stat pe tusa, omul de televiziune revine cu un nou proiect. Nu a batut palma cu niciun post, ci va realiza o emisiune online „Povesti cu gust”, proiect ce poarta numele cartii lansate de vedeta in oamna lui 2016.

Mircea Radu isi surprinde publicul cu retete traditionale de aici si de departe si amintiri cuprinse in texte presarate cu un strop de melancolie, un gram de umor si mult suflet. Nu lipsesc nici intamplarile inedite din trecutul lui Mircea, dezvaluite publicului pentru prima oara. Asta se pare ca isi propune si acum omul de televiziune, sa cutreiere satele pentru a face cunoscute retete care erau gatite simplu, fara ca gospodinele sa aiba curent electric si conditiile de acum.  

A devenit tatic pentru a doua oara

Sotia lui, Raluca Olaru (28 de ani), a nascut, la inceputul anului rtecut, cel de-al doilea copil al lor. Prezentatorul TV a dat vestea cea mare prin intermediul unui selfie facut la iesirea din sala de nasteri si un mesaj in care dezvaluie ca a devenit tatic de fata.

”E fetita”, a scris Mircea Radu in dreptul fotografiei. Mesajele de felicitare au curs fara intrerupere pentru fericitii parinti.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img