marți, 19 martie, 2024

Mircea Rednic: Daca vom reusi sa evitam greselile din aparare, vom putea sa facem un meci foarte bun

Distribuie:

Publicat:

Tehnicianul dinamovist Mircea Rednic a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că meciul cu Universitatea Craiova va fi unul “foarte tare” şi că Dinamo va putea să facă un joc bun dacă va evita greşelile din apărare, scrie news.ro.

“E ultimul meci acasă şi impresia contează, chiar dacă evoluţia noastră nu i-a satisfăcut pe suporteri în acest an. Craiova e Craiova, au un antrenor foarte bun, jucători foarte buni, de calitate, care pot face diferenţa oricând,  e o echipă compactă şi au şi rezultate. Chiar dacă nu o spun, ei se gândesc şi îşi doresc să câştige campionatul anul ăsta şi cred că va fi un meci foarte tare. Eu sunt sigur că dacă vom reuşi să evităm greşelile din apărare vom putea să facem mâine un meci foarte bun”, a spus Rednic.

El a precizat că Mattia Montini este un fotbalist de calitate, dar nu îi poate cere atât de curând să “salveze” echipa. “Mattia Montini este un jucător care are calitate, dar nu îi putem cere după o lună de antrenamente ca el să ne salveze. E un jucător care poate să înscrie cu multă uşurinţă, dar din punct de vedere fizic nu este încă sută la sută. Jucătorii sunt conştienţi de importanţa meciului de mâine. Atmosfera este bună. Jucătorii ştiu că dacă vrem să jucăm un playoff avem nevoie de o victorie. Nistor este singurul jucător pe care nu îl am la dispoziţie, în rest toţi sunt apţi”, a afirmat Mircea Rednic.

Dinamo va întâlni Universitatea Craiova, sâmbătă, pe teren propriu, de la ora 20.00, în etapa a XX-a a Ligii I, şi în ultima etapă din acest an va juca în compania formaţiei Astra Giurgiu, în deplasare, la 20 decembrie, tot de la ora 20.00.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img