joi, 28 martie, 2024

Mirel Rădoi vrea clasarea Romaniei U21 între locurile 1-4 la EURO

Distribuie:

Publicat:

Prestaţiile entuziasmante din campania de calificare l-au făcut pe Mirel Rădoi să îşi fixeze un obiectiv îndrăzneţ. Selecţionerul a declarat la finalul meciului cu Liechtenstein, 4-0, că îşi doreşte o clasare între primele 4, informează Mediafax.

România U21 arată mai bine ca niciodată. Valoarea jucătorilor, mentalitatea şi dorinţa sunt principalele argumente care anunţă formarea unei generaţii de excepţie, care să confirme peste câţiva ani şi la echipa de seniori. Mirel Rădoi este convins că acest lucru se va întâmpla, dar până atunci aşteaptă ca elevii săi să realizeze o performanţă remarcabilă la Campionatul European.

"În acest moment, obiectivul îl reprezintă locurile 1-4, pentru că vrem să mergem la Jocurile Olimpice. Credem că vom obţine o performanţă şi mai mare şi aceea va fi în Italia", a declarat Mirel Rădoi, la conferinţa de presă.

În privinţa unei eventuale oferte, selecţionerul a declarat că nu se pune problema să plece. Indiferent de propunere, Rădoi va merge cu tricolorii la EURO.

"Aşa cum am spus, încerc şi vreau să duc la bun sfârşit acest contract. Indiferent ce va fi, voi rămâne cu echipa U21. Indiferent că va fi vorba de o altă naţională sau de vreo echipă de club, eu voi rămâne aici", a mai spus Rădoi.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img