vineri, 19 aprilie, 2024

Mirela Banias de la “Insula Iubirii”, marturii infioratoare: “Tatal lui a murit spanzurandu-se”. Legatura nestiuta dintre bruneta si un criminal in serie

Distribuie:

Publicat:

Mirela Banias, una dintre concurentele de la “Temptation Island – Insula Iubirii” din sezonul patru, a trecut in urma cu cativa ani printr-o drama fara margini. Inca afectata de acele momente teribile, ea a rememorat cu durere in suflet cat de toxica a fost casatoria cu fostul sot si motivele pentru care s-a temut ca acesta isi va pune capat zilelor, asa cum facuse tatal lui. Si, a dezvaluit o legatura nestiuta pana acum pe care o are cu un criminal in serie.

Mirela a marturisit drama prin care a trecut foarte mult timp in viata ei. Cu durere in glas, aceasta a povestit cum fostul ei sot a pierdut 50.000 de euro, dar si cum a fost manipulata emotional de fostul partener.

Mirela Banias de la “Insula Iubirii”, marturii infioratoare: “Tatal lui a murit spanzurandu-se”

In cadrul emisiuniii filmata in Thailanda, iubita lui Ionut Gojman a povestit cum a fost manipulata emotional de fostul partener si cum fostul sot a pierdut aproape 50.000 de euro. Ulterior, acesta a fost implicat intr-un accident violent, iar Mirela Banias s-a trezit cu politia la usa. Bruneta s-a temut pentru viata barbatului, pentru ca tatal lui s-a sinucis si era ingrijorata ca nu cumva el sa isi incheie socotelile cu viata asa cum a facut parintele sau.

“De atunci trebuia sa-mi dau seama! Ii daduse la bursa, aproape 50.000 de euro. Am trecut si peste aia. Mergem inainte. (…). S-a dus beat si s-a dus pe calea ferata si a oprit toate trenurile, s-a dus la prostituate. A venit politia la usa mea, pentru ca masina era pe numele meu. Tot cu masina mea s-a dat peste cap si a fugit. A venit acasa plin de sange si s-a culcat. (…) Am mers in concediu tot pe banii mei. Tot timpul se plangea ca nu poate, ca nu reuseste. Tatal lui a murit spanzurandu-se. Mi-a fost frica sa nu faca si el, sa nu fie pe parte de genetica”, a marturisit Mirela Banias in cadrul emisiunii “Temptation Island – Insula Iubirii”.

Intr-o zi, Mirela Banias a dat nas in nas cu un criminal in serie, care a facut o obsesie pentru ea, dupa cum a marturisit concurenta de la “Insula Iubirii”, potrivit wowbiz.ro.

“Am invatat sa gatesc din nimic. Sa fac mancare din nimic. A fost o lectie de viata, sa ma descurc cu ce am. (…). Eu mergeam de la banca acasa, iar pe vremea aceea pe OTV, la Dan Diaconescu, era episodul nu stiu cat, cu 80 de lovituri de cutit in barbata-su. Intru in camera si cand ma intorc, un zambet ma astepta. Si cand am vazut-o, mi-am dat seama ca e aia de la televizor si m-a intrebat: «Tu ma cunosti?». A facut o obsesie pentru mine. Am vazut cum isi facea cutite din conserve. Intr-o noapte a fost sa ma atace, iar una dintre ele a sarit sa ma apare”, a mai povestit resemnata fata de trecut bruneta.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img