vineri, 29 martie, 2024

Mirela Boureanu Vaida: “Eu nu cred ca vreodata pe lumea asta cineva a plans in fata icoanei Maicii Domnului si nu a primit raspuns”

Distribuie:

Publicat:

Mirela Boureanu Vaida este un om iubit de marele public, de telespectatori. Si asta, pentru ca artista a dovedit de nenumarate ori ca este un om deschis, sufletist, pune pasiune in orice lucru cat de mic pe care l-ar face. A avut, dintotdeauna un program incarcat, fie ca a fost vorba de emisiune live, la Antena 1, ore in sir, fie ca este vorba de spectacolele de la Teatrul Constantin Tanase sau de concerte. Mai nou, Mirela Boureanu Vaida are rolul principal in musical-ul Mamma Mia, care va fi lansat la finele lui mai.

Intr-un interviu acordat redactorului sef Dana Enache, de la revista Viva, Mirela Vaida poveseste si despre partea mai putin stralucitoare a vietii de vedeta, despre neimpliniri care au devenit, intr-un final, reusite, despre momente grele. Unul dintre ele a fost cel in care, din cauza suprasolicitarii, a pierdut doua sarcini. Si, asa cum o cunosc telespectatorii, a vorbit cu sinceritate si inima deschisa si despre asta.

“Pana la treizeci de ani, am fost mai preocupata de job, de cariera. La 29 de ani am intrat in Antena 1, cu un proiect zilnic, care imi lua toata energia si tot timpul si nu m-am gandit in momentul acela la copii. Si, cand am vrut sa fac copii, doi ani de zile n-am putut. Sau chiar trei. Abia dupa ce mi-am rezolvat toate problemele si am pierdut doua sarcini, am reusit sa raman insarcinata cu Carla si sa o aduc pe lume. Si dupa aceea, am zis sa ma grabesc, sa mai fac un copil, sa nu pierd vremea, pentru ca cine stie ce s-ar mai fi putut intampla”, a inceput sa povesteasca vedeta Antenei 1, pentru revista Viva.

“Noi mancam prost, ne stresam, facem totul pe repede inainte… Or, organismul trebuie pregatit nu doar fizic, ci si emotional. Femeia trebuie sa fie linistita si impacata cu sine insasi, sa fie intr-o armonie, copilul trebuie sa vina intr-un cuib in care sa fie primit in liniste,  chiar e o pregatire spirituala din acest punct de vedere. Noi zicem: “Hai sa facem un copil, intre doua joburi, diseara, vin la noua, nu te culci, facem copilul pana la zece… Nu iese asa niciodata. Sau, daca iese, e vorba de cine stie ce intamplare. Mie nu mi-a iesit. Si, dupa ce pierzi doua sarcini, foarte greu…”, mai spune Mirela Vaida.

Ritmul de viata este altul decat cel de vremea parintilor nostri. “Tot stresul, alimentatia proasta, alergatura conteaza, pana si telefonul cand suna este o sursa de stres. Si noi nu mai facem copii ca pe vremea parintilor nostri, vrem mai intai sa avem o casa, o masina, un serviciu stabil. Si conteaza si asta, pentru ca una e sa-I faci la 33 de ani, ca mine, si alta e la 27, sa zicem. Fiecare an conteaza”, a mai spus.

“N-am fost la psiholog, am fost la biserica. Mergem si-acum foarte des cu copiii ca sa-I impartasim. La Manastirea Tiganesti mai exact, e aproape, in Ciolpani. Eu acolo spun tot ce vreau sa spun, vorbesc ca si cum m-as adresa unui psihoterapeut, rugaciunea are puterea de a te curata, pentru ca, in momentul in care te rogi sincer, mai ales cand ai sufletul greu si stii cata durere ai, vin si lacrimile. Odata cu ele, cumva te purifici, dai toata energia negativa la o parte. Eu nu cred ca vreodata pe lumea asta cineva a plans in fata icoanei Maicii Domnului si nu a primit raspuns. Eu nu cred, eu una niciodata n-am ramas fara rezolvare, la nicio problema”, a conchis Mirela Vaida.  

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img