marți, 19 martie, 2024

Mirela Vaida a vrut sa o dea afara din emisiune pe Vulpita. Prezentatoarea s-a enervat la culme

Distribuie:

Publicat:

Telenovela dintre Veronica Vulpita si sotul ei Viorel continua. Mai nou, in peisaj a aparut presupusul amant al Vulpitei. Ieri, in platoul Acces Direct, Mrela Vaida s-a enervat la culme si a vrut sa o scoata pe Vulpita afara din emisiune.

Mirela Vaida a vrut sa o dea afara din emisiune pe Vulpita. Prezentatoarea s-a enervat la culme

Mirela Vaida s-a enervat ieri, in timpul emisiunii Acces Direct si a vrut sa o dea afara pe Vulpita. Veronica a avut o cearta apriga cu Marian, presupusul ei amant. Barbatul a acceptat sa vina in emisiune si sa isi spuna povestea. El crede ca fiica Vulpitei este si a lui si doreste sa faca un test de paternitate.  Marian sustine ca a intretinut relatii intime cu Veronica cu putin timp inainte ca ea sa anunte ca este insarcinata.

Spiritele s-au incins li Vulpita s-a enervat si ea la culme cand a auzit aceste lucruri. Mirela Vaida insa nu tolereaza nimic si a amenintat-o pe Vulpita ca o scoate afara din emisiune. “Veronica, te dau afara daca mai vorbesti asa. Daca mai ameninti sau vorbesti vulgar sunt obligata sa va dau afara din platou”, a spus Mirela Vaida, vizibil nervoasa din cauza situatiei existente in platoul de la “Acces Direct”.

Mi-a dat mesaj si mi-a spus ca nu se simte bine. Exista acea posibilitate sa fie copilul meu. Eu vreau sa facem testul de paterniatate. Nu mi-a spus niciodata ca ar fi copilul meu. Am vazut-o pe cea mica si era incantata cand imi arata fotografiile, de parca eu as fi fost tatal copilului”, a declarat Marian, fostul amant al Vulpitei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img