vineri, 19 aprilie, 2024

Mirela Vaida, criticata dupa ce si-a prezentat oala cu ciorba pe Internet. Unii i-au spus direct ca nu stie sa gateasca

Distribuie:

Publicat:

Mirela Vaida nu pare sa se plictiseasca in carantina, astfel ca a trecut la cratita. Vedeta si-a pozat oala cu ciorba de perisoare pe Instagram, spre uimirea fanilor.

Mirela Vaida, criticata dupa ce si-a prezentat oala cu ciorba pe Internet

Mirelei Vaida pare sa ii priasca carantina. Prezentatoarea de la Acces Direct, de la Antena 1, s-a apucat serios de gatit, iar rezultatul a fost postat de vedeta pe Instagram. ”Gata! Am dres-o cu un pic de smantana si ou!!” , a scris Mirela Vaida in descrierea imaginii. Ce-i drept, forte multi internauti i-au laudat abilitatile culinare, dar au mai fost si carcotasi printre ei, care nu s-au lasat convinsi cu una-cu doua de demonstratia vedetei

A amanat taierea motului

Insa daca cu gatitul sta bine, nu la fel se poate spune si despre planurile pe care si le facuse vedeta in aceasta perioada, motiv pentru care a fost nevoita sa renunte taierea motului fiului, ei Tudor.

„Planurile de Paste nu mi-au fost date peste cap, pentru ca stiam ca il voi face acasa. Tocmai de aceea ne-am si mutat la casa, pentru a nu mai trebuie sa plecam mereu undeva. Insa daca stau bine sa ma gandesc, mi-au fost date cumva, pentru ca noi trebuia ca de Paste sa-i taiem motul celui mic. Tudor face 1 an pe 10 aprilie, iar pe 19 aprilie este Pastele.

Si as fi vrut ca toti bunicii de la Iasi, fratele meu, nasii, prieteni de-ai nostri de familie sa vina la noi, sa facem un gratar, sa ascultam muzica, sa petrecem, sa mancam, sa bem, sa taiem motul, sa ne veselim, sa ramana cu totii la noi peste noapte. Lucrul acesta nu va mai fi posibil. Asa ca vom amana taierea motului lui Tudor pentru la vara. De Paste vom fi doar noi acasa, vom gati salata boeuf, sarmalute, oua umplute, gratar, vom face oua rosii”, a declarat Mirela Vaida pentru Click.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img