sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Mirela Vaida, cu frica in san. Insarcinata cu al treilea copil, frumoasa vedeta a recunoscut prin ce trece

Distribuie:

Publicat:

Mirela Vaida a castigat titlul Femeia de succes a anului. Vedate imbina viata personala cu cea profesionala si ii iese de minune. In ciuda faptului ca are doi copii, iar al treilea e pe drum, vedeta este foarte activa si are in plan o multime de proiecte.

Insarcinata pentru a treia oara, Mirela Vaida se afla deja in vacanta, Frumoasa prezentatoare are acum posibilitatea sa dedice copiilor ei foarte mult timp, iar acest lucru le place de minune celor mici. Singura teama pe care o are Mirela Vaida este aceea ca nu cumva micutii sa devina dependenti de ea, iar in momentul in care aceasta va trebui sa se intoarca pe micul ecran ruptura dintre ei sa nu fie una mare.

"Copiii sunt incantati pentru ca ma gasesc acasa acum, cand vin de la gradinita sau ma duc eu si ii iau de la gradinita si lor li se pare asa: Uau, a venit mami sa ne ia de la gradinita. Dar de cele mai multe ori ma gasesc ei acasa, mergem impreuna la activitatile de dupa gradinita, suntem tot timpul impreuna, dormim impreuna, mancam, ne jucam impreuna si le place, dar chestia asta da si o usoara dependenta pentru ca deja nu mai pot sa mai misc un pas pana nu le spun lor si ei sunt peste tot: Mami, mami, unde e mami? Nu vor cu tati ca vor cu mami. Adica si atasamentul acesta da in altele, trebuie sa mentinem un echilibru ca altfel, cand o sa vreau sa plec din nou, nu o sa mai pot, dar e ok, e frumos", a spus Mirela Vaida la Antena Stars.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img