vineri, 19 aprilie, 2024

Mirela Vaida, despre cea mai mare teama pe care o are, dupa ce va fi externata din spital. „Ii pregateste psihic”

Distribuie:

Publicat:

Mirela Vaida a devenit mama pentru a treia oara, iar vineri, 12 aprilie va fi externata din spital. Prezentatoarea tv a marturisit care este cea mai mare teama a ei, atunci cand isi va duce baietelul acasa.

Mirela Vaida se teme ca baietelul mai mare, Vladimir, va deveni gelos, vedeta temandu-se de sindromul copilului mijlociu.

„Maine la pranz ne externam. Desi am spus ca nu ne-am gandit la la treilea copil, in momentul in care l-am tinut la piept s-a schimbat tot Universul. O mama iubeste la infinit pe fiecare dintre copii si fiecare este unic si special. Niciodata nu poti sa spui ca te saturi sau ca nu mai poti. Sotul meu sta acasa cu cei doi si ii pregateste psihic pentru venirea noastra acasa. Fratiorii inca nu au apucat sa-l vada. Nu ne-au dat voie sa venim cu ei, ca copiii mici pot fi purtatori de virusi. Greul abia acum vine. Prima noapte cu el a fost agitata pentru ca nu am dormit, de maine urmeaza show-ul. O sa-i spun Tudor, in primele zile i-am spus lui Tudor numai Vladimir. Am aflat ca exista sindromul copilului mojlociu. Si trebuie sa ma documentez sa fac fata acestei provocari”, a spus Mirela Vaida la Antena Stars.

Mirela Vaida este cunoscuta publicului larg din postura de actrita si de prezentatoare de televiziune. Vedeta a moderat numeroase show-uri TV care s-au bucurat de succces. In plan personal, Mirela Vaida este casatorita si are doi copii, Carla si Vladimir. Mirela Vaida a participat Eurovision 2019 Romania, acolo a fost finalista.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img