vineri, 29 martie, 2024

Mirela Vaida revine pe TV! Ce emisiunea va prezenta la Antena 1

Distribuie:

Publicat:

Telespectatorii o vor putea revedea pe Mirela Vaida, una dintre cele mai indragite prezentatoare TV, intr-o noua emisiune difuzata de Antena 1.

Mirela Vaida a trecut in ultima perioada prin multe schimbari, insa cele mai mari emotii le-a avut recent, cand baietelul ei a inceput gradinita.

„Anul asta a inceput gradinita si Vladimir, s-a adaptat destul de repede, ceea ce m-a bucurat. Asta pentru ca am auzit si cazuri de copii care se adapteaza foarte greu. Ei sunt entuziasmati dimineata, isi aleg singuri hainele si ma asteapta sa-i imbrac si sa-i incalt. Vladimir a plans putin in prima zi, cand a vazut ca se inchide usa microbuzului si eu nu sunt cu el, dar i-a trecut foarte repede. Chiar daca el si Carla sunt in grupe diferite, e nedespartit de sora lui. Cu ea mananca, cu ea doarme, ea il mangaie inainte de somn„, a marturisit vedeta Antena 1.

Perioada de repaus nu va dura insa foarte mult, pentru ca Mirela Vaida va revenipe micile ecrane, intr-o noua emisiune, la Antena 1.

”Mai este foarte putin timp pana cand voi reveni pe micile ecrane si abia astept. Chiar daca am avut o vacanta frumoasa, eram nerabdatoare sa ma intorc la munca. E adevarat ca si jobul de mama este unul foarte solicitant, dar imi lipseste mult si munca de televiziune. Si sunt multe mamele care inteleg aceasta nevoie de a te intoarce la serviciu. Live-ul este viata mea si in curand vom reveni cu un format nou, plin de provocari, cu si despre oameni, dar si despre dragoste. Mie imi plac provocarile, mai ales cele necenzurate si neregizate cum este in acest caz, iar atunci cand dragostea si relatia de cuplu sunt supuse unei provocari este cu atat mai interesant”, a dat detalii despre noul ei proiect chiar Mirela Vaida.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img