joi, 25 aprilie, 2024

MISCAREA #REZIST (NE)INTELEASA DE UN PSD-IST VASLUIAN

Distribuie:

Publicat:

Multe semne de intrebare i-au ridicat cei care protesteaza in fiecare seara consilierului judetean vasluian, Ciprian Cosmin Feraru. Distinsul politician a impartasit gandurile sale pe reteaua de socializare. Conform postarii aflam ca “ asadar, nu va intrebati niciodata ce vor cei din #rezist. Intrebati-va in schimb ce vor cei din spatele lor , deoarece aceia is adevaratii ticalosi , nu bietii ogari scosi cu turma pe strazi indiferent de vreme si de vremuri” si-a incheiat sofismul consilierul judetean.

Bietii ogari ( cetatenii care nu sunt de acord cu modificarea  legilor privind justitia) sunt doar niste instrumente in mana “ adevaratilor ticalosi” care sunt niste necunoscute pentru majoritate dintre noi. Asa S-ar putea interpreta frazele emise de acesta.

Cine este Ciprian Cosmin Feraru ?

Tanarul politician barladean a intrat in politica descoperindu-si iubirea in doctrina Partidului National Liberal ajungand intr-un timp scurt si presedintele juniorilor . Acest lucru nu a fost suficient pentru visele politice ale acestuia, astfel incat urmatorul  pas a fost acela de a  deveni  consilier local. Tot in mandatul de ales al barladenilor a inteles ( intuit) ca adevarata cariera politica se face doar la social democrati. Zis si facut, ce imi e dreapta, ce imi e stanga? Isi depune demisia si se inscrie in PSD , acestia oferindu-i un loc eligibil pe lista consilierilor judeteni.

Activitatea sa , din punct de vedere politic, este “ sublima dar lipseste cu desavarsire” , in schimb este extrem de interesat de “ jocurile de culise din strada”.

Tare bine ar fi daca acest interes s-ar gasi si in proiectele politice sau macar in  cele ce tin de reprezentivitatea barladenilor in Consiliul Judetean, nu de alta dar si Dvs sunteti platit de unii dintre “ ogarii” pe care “vremurile si vremea” i-a prins in Romania!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img