marți, 19 martie, 2024

Misha, primul interviu dupa divortul de Connect-R: „Pur si simplu s-a intamplat. M-am indragostit!”

Distribuie:

Publicat:

Misha a dat cartile pe fata! Superba blonda a vorbit pentru prima oara despre divortul de Connect-R. Cei doi au divortat in urma cu mai bine de un an, insa au facut totul public abia acum cateva luni. Atat el, cat si fosta lui sotie au evitat sa vorbeasca despre motivele care au dus la aceasta decizie.

Misha a oferit primul interviu dupa divortul de Connect-R. Blondina a vorbit si despre faptul ca avea doar 23 de ani atunci cand a devenit mama unei fetite superbe, careia i-a pus numele Maya.

„Nu m-am gandit la nimic… Pur si simplu s-a intamplat. M-am indragostit, eram fericita si am facut acest pas. Totul a decurs cat se poate de firesc”, a declarat Misha despre relatia ei cu Connect-R, pentru revista Viva!

Misha, pe numele din buletin Mihaela Mihalache, e o artista din Romania. Ea s-a casatorit civil cu Connect-R pe 24 iulie 2013, iar in septembrie, 2014, ei si-au jurat credinta si iubire in fata Lui Dumnezeu. Cand si-au unit destinele, el avea 31 de ani, iar ea, 22. Nasii cuplului sunt Pepe si Raluca.  Stefan Mihalache, pe numele de scena Connect-R, s-a nascut pe 9 iunie 1982, in Bucuresti. El este un artist si actor de hip hop, dance si pop de etnie roma din Romania. Cei doi artisti au devenit parinti pe 25 ianuarie 2014.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img