News Flash:

Modificare in legislatia achizitiilor publice din data de 1 ianuarie 2016

14 Mai 2015
1839 Vizualizari | 1 Comentarii
Romania trebuie sa aiba noua legislatie a achizitiilor publice si noul SEAP (Sistem electronic de achizitii publice - n.r.) incepand cu anul viitor, a declarat, joi, Bogdan Dobrin presedintele Autoritatii Nationale pentru Reglementarea si Monitorizarea Achizitiilor Publice (ANRMAP), intr-o conferinta de specialitate.

"Pana la sfarsitul acestui an si incepand cu 1 ianuarie 2016 trebuie sa avem o noua legislatie a achizitiilor publice impreuna cu noul SEAP. (...) Intentia este de a face 4 acte normative, unul clasic, unul de utilitati, unul de concesiuni si unul de remediu.
Ne lovim de probleme si anume daca facem 4 acte normative este foarte important cum intra in vigoare. Sunt strans legate unul de altul. Intrarea in vigoare ar trebui sa fie concomitent si am stabilit un orizont de timp 1 ianuarie 2016 in stransa corelatie si cu noul SEAP", a spus Dobrin.

Potrivit acestuia, in momentul de fata se lucreaza la realizarea noului sistem de achizitii publice electronic.

"Pe e-licitatie am primit o gramada critici ca nu este o platforma prietenoasa. La momentul conceperii e-licitatie nu s-a dorit a fi o platforma de achizitii, ci un sistem care sa ofere publicitate la tot ce inseamna procedura de achizitii. Pe noul SEAP va fi o platforma cu mult mai multe informatii", a explicat seful ANRMAP.

AGERPRES

noul seap
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

daniel  | #2462
Cea mai buna oferta de lucru!Din ce in ce mai multi oameni lucreaza cu noi si sunt extrem de multumiti. NU este necesara nici un fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala! Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal.Se lucreaza part-time s-au full-time,la alegere.Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva nou si de viitor. Va oferim alte detali dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de mail: laurucd@gmail.com
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2019 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1203 (s) | 35 queries | Mysql time :0.042964 (s)