sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Moduri simple si naturale de a deveni din nou “virgina”

Distribuie:

Publicat:

Iata cateva metode naturale pe care sa le incerci, astfel incat sa redevii “virgina”, potrivit JustHealthyLifestyle.com

Curcuma comosa – este o planta foarte puternica din aceeasi familia cu ghimbirul, care poate intari semnificativ peretii uterului si a vaginului. O puteti unge in zona intima sau o putetti consuma sub forma de ceai! Are acelasi efect

Agrisele – sunt bogate in vitamina C, si pot ajuta in mod natural la strangerea vaginului. Trebuie doar sa fierbeti agrisele si lichidul ramas depozitati-l in frigider. Spalati zona intima cu acest lichid inainte de a face baie.

Frunza de stejar – este un remediu foarte puternic, care lubrifiaza si netezeste pielea din zona intima, dar are si rolul de a intari muschii din acea zona.

Schinduful, denumit si fan grecesc, este cunoscut pentru abilitatea sa de a mari sanii. Unii experti sustin insa ca aceasta poate ajuta, de asemenea, si la strangerea zonei intime.

Cum sa mirosi frumos in zona intima

Cohosul negru – este o planta originara din America de Nord, care ajuta la tonifierea pielii. Uscat pe soare si macinat intr-o pulbere, acesta poate fi folosit la prepararea unui lichid cu care se fac spalaturi in zona intima.

Aloe vera- are capacitatea de a strange si a revitaliza partile intime. Aveti nevoie doar gelul de aloe vera care se extrage foarte usor de pe frunza si se aplica pe organele genitale, in scopul de a le strange si revigora.

Hamamelis – un arbore nord-american cunoscut pentru capacitatea sa de a trata infectiile vaginale, in special candidoza. Frunzele sale sunt utilizate si in intarirea vaselor de sange, iar folosite sub forma de infuzie ajuta la intarirea muschilor vaginali

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img