joi, 28 martie, 2024

Moduri stiintifice in care poti scapa de grasimea de pe abdomen

Distribuie:

Publicat:

Cine nu si-ar dori sa scape imediat de grasimea de pe abdomen? Acest lucru poate fi facut prin sport, insa un rol important il are si alimentatia. Exista o multime de metode prin care poti slabi si pe cele mai multe le incerci la recomandarea prietenilor. De fiecare data cand le-ai testat insa, sigur ai observat ca acestea nu functioneaza perfect. Tocmai de aceea este indicat sa respecti si procedurile indicate de specialisti. De cele mai multe nutritionistii sau antrenorii personali stiu ce greseli faci, asa ca daca iti doresti rezultate vizibile este bine sa respecti aceste reguli.

1. Renunta la zahar si bauturi indulcite. Cel mai simplu mod in care poti incepe este, in mod evident, sa renunti la zahar. Atunci cand consumi foarte mult zahar, ficatul tau este suprasolicitat si nu il poate metaboliza, ceea ce inseamna ca il transforma in grasime. Cel mai bine este sa renunti la produsele care contin mult zahar daca vrei sa vezi o schimbare.

2. Consuma mai multe proteine. Eating more protein than you do right now is a good long-term strategy for reducing belly fat. Protein is regarded as being the most important macronutrient for losing weight, and it leaves you feeling much fuller for longer which in turn stops you from overeating and putting too many calories in your body.

3. Renunta la carbohidrati. Reducerea carbohidratilor este o metoda foarte eficienta prin care poti pierde usor grasime. Atunci cand oamenii renunta la carbohidrati acestia pot observa ca apetitul lor se dimineaza si, prin urmare, mananca mai putin. Mai multe studii au aratat ca renuntarea la carbohidrati este benefica mai ales in cazul persoanelor care vor sa scape de grasimea de pe abdomen.

4. Include in alimentatie mai multe fibre. Ar trebui sa fii foarte atenta la doza ta zilnica de fibre,  mai ales cele vascoase, care se regasesc in alimentele de origine vegetala. Acestea atrag apa si formeaza un fel de gel in stomac, crescand senzatia de satietate. In felul acesta apetitul tau va fi redus si  vei fi mai putin tentata sa consumi snacksuri. Potrivit specialistilor, 14 grame de fibre in plus pe zi pot reduce cu 10% consumul de calorii.

5. Fa sport. In mod evident trebuie sa faci sport. Este adevarat ca alimentatia are un rol important in obtinerea unui abdomen plat, insa nu poti avea acest lucru fara a face si sport. Nu te concentra doar asupra exercitiilor pentru  abdomen, deoarece este o idee complet gresita. Incearca sa faci exercitii care iti lucreaza tot corpul si in felul acesta vei obtine silueta pe care ti-o doresti pe termen lung.

6. Tine un jurnal al alimentelor pe care le consumi. Este o idee minunata sa ai un jurnal in care sa notezi tot ceea ce mananci intr-o zi. Trebuie sa fii foarte sincera cu tine si sa notezi absolut tot ce mananci.  Atunci cand il recitesti vei observa ce greseli faci si unde exagerezi, iar in felul acesta iti vei putea ajusta mai usor dieta. Vei fi surprinsa de cat de multe lucruri daunatoare poti manca fara sa fii cu adevarat constienta de asta. sursa: elle.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img