luni, 18 martie, 2024

Momente grele pentru Alexandru Arsinel. A fost operat de urgenta

Distribuie:

Publicat:

Alexandru Arsinel a mai suferit dupa transplantul de rinichi inca trei operatii, de hernie, ultima oara recent, in urma cu aproximativ o luna, perioada in care sotia sa a suferit un accident soldat cu un hematom la cap.

Alexandru Arsinel trece prin momente grele. Dupa transplantul de rinichi suferit in anul 2013, urmat apoi de un regim drastic, actorul s-a aflat in fata unui nou hop. Acesta a suferit o noua operatie, a patra la numar, de data aceasta la coloana, intr-un spital din capitala. Exact in aceeasi perioada, sotia sa s-a aflat la un pas de moarte, dupa ce a cazut si a suferit un hematom la cap.

“De la operatie, rinichiul functioneaza foarte bine. Problemele vin insa din… spate. Am facut o noua operatie, tot de hernie de disc. Cand coloana o ia razna, si la 77 de ani, nu ai ce face. Am urmat si urmez o perioada de recuperare. Am avut insa probleme foarte mari si cu sotia, care a cazut si a facut un hematom. Acum e bine. La un moment dat ne sprijineam unul de altul, niciunul nu aveam control din cauza problemelor de sanatate. Daca tin la viata, trebuie sa tin si regim, ceea ce si fac. Pentru ca viata este frumoasa si mi-a dat sansa sa fac o meserie legata de oameni”, a marturisit Alexandru Arsinel pentru Libertatea.

„Sanatate! Asta este tot ceea ce va doresc si Dumneavoastra! Credeti-ma, oameni buni, stiu foarte bine ce inseamna sa ai parte de sanatate! Sau sa nu ai… Aceasta e singura urare pe care o fac nu de acum, ci mult mai de demult tuturor celor apropiati mie. Si acum, cand se implinesc exact trei ani de cand am fost supus unei complicate interventii chirurgicale la Institutul de Urologie si Transplant Renal din Cluj Napoca de catre Profesorul Doctor Mihai Lucan si extraordinara sa echipa, nu contenesc sa le adresez un imens, de necuprins multumesc acestor oameni minunati care mi-au redat sanatatea si viata! Sarbatoresc cu gandul alaturi de ei si de toti aceia care mi-au fost alaturi si m-au sustinut in momentele acelea atat de dificile… De fapt asta am facut, fac si voi face in fiecare zi, din cate mi-au mai ramas pe acest pamant si  voi spune mereu:

MULTUMESC familiei mele, parintilor, fratilor, sotiei – Marilena, baietilor nostri – Cristi si Bogdan si familiilor lor!

MULTUMESC spectatorilor carora le datorez marile mele clipe de fericire, prezenta si mai ales intoarcerile pe scena in cei peste 55 de ani de cariera.

MULTUMESC tuturor medicilor si echipelor lor, demni reprezentanti si continuatori ai Scolii Romanesti de Medicina, cei carora le datorez, ca pacient care s-a tratat numai in Romania, sanatatea, dar si viata pe care mi-am trait-o cu demnitate. O viata pe care am incercat sa o daruiesc cu tot ceea ce am avut si am mai bun oamenilor din jurul meu, familiei, prietenilor, colegilor de breasla si spectatorilor pe care i-am facut sa zambeasca, sa rada si sa uite de necazuri, de griji, de probleme si de boli, care m-au napadit si pe mine in diferite momente ale existentei mele.

MULTUMESC lui Dumnezeu care mi-a intins, prin EI, de fiecare data, mana SA!”, a scris Alexandru Arsinel pe Facebook marti, de ziua onomastica.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img