vineri, 29 martie, 2024

Monica Anghel, decizie radicala! Motivul pentru care nu si-a mai sarbatorit ziua de nastere in ultimii 4 ani

Distribuie:

Publicat:

Monica Anghel e nascuta pe 1 iunie. In ce mod a ales artista sa-si aniverseze ziua: de 4 ani, a renuntat sa mai tina cont de ea, preferand sa-l sarbatoreasca exclusiv pe baiatul sau, Aviv, de Ziua Copilului.

Monica Anghel implineste 46 de ani saptamana viitoare, dar nu viseaza nici la o reuniune de familie, nici la o iesire cu prietenii.

De fapt, nu pregateste nimic pentru ziua ei. Motivul: de 4 ani, a cedat toate “drepturile” asupra zilei de 1 iunie, cand e nascuta, fiului ei, Aviv. Ziua Copilului este acum exclusiv pentru si despre el!

Fiul meu este cel mai important din viata mea. Este un dar de la Dumnezeu”, sustine Monica Anghel.

Ce-i drept, de cand s-a nascut Aviv Alexandru, in septembrie 2010, artista si-a trecut cariera pe locul doi, prioritara pentru ea devenind ocupatia de mama cu norma intreaga.

In acest context, nu e deloc uluitor pasul pe care l-a facut in 2013: a renuntat la a-si serba ziua de nastere de dragul baiatului sau! Asta pentru ca artista este nascuta chiar pe 1 iunie, de Ziua Copilului, cand prefera sa-l sarbatoreasca exclusiv pe Aviv, in loc sa se imparta in doua, intre petrecerea pentru fiul ei si cea proprie, cu prietenii.

Monica, sotul ei si fiul lor vor pleca saptamana viitoare intr-o minivacanta, iar 1 iunie ii va prinde intr-o tabara de copii. Locul perfect pentru a sarbatori Ziua Copilului.

“Nu prea mi-am mai serbat ziua de o vreme. De patru ani, chiar deloc. Il serbam pe el, pe Aviv. Anul acesta, mergem in tabara, pe langa Iasi. Plecam pe 1 iunie si ne vom intoarce pe 5”, ne-a marturisit Monica Anghel.

Pana la 18 ani, a avut parte de petreceri numai in familie

In copilarie, Monica Anghel nu a avut parte de petrecerile pe care ea, ca mama, le organizeaza acum pentru fiul ei.

“Pana la 18 ani, mi-am facut zilele de nastere in familie. Abia la majorat am avut petrecere, dar tot acasa”, ne-a mai povestit ea.

Din perioada copilariei sale, Monica nu are prea multe amintiri. Pentru ca, spune ea, “nu-mi place sa traiesc din amintiri”. Nu a uitat insa gustul ciocolatei din perioada comunismului si nici cravata de pionier pe care o purta la gat.

Artista recunoaste ca, in prezent, parintii ii sunt de mare ajutor in cresterea copilului sau:

“Faptul ca parintii mei sunt alaturi de noi este extraordinar. Ma sfatuiesc cu ei si luam cele mai bune hotarari pentru Aviv. Am, de asemenea, grija sa-i fac mereu mancare sanatoasa. Eu sunt cea care-i gateste”.

Mai putine joburi, mai mult timp liber pentru Aviv

Daca pana acum vreo trei ani avea un program infernal, cu emisiuni matinale la radio, reprezentatii prin tara cu trupa Divertis si filmari pentru un show de televiziune, din juriul caruia facea parte, in prezent, Monica Anghel s-a axat numai pe muzica, aceasta ramanand singura sa sursa de venituri.

Artista a lansat piese noi si merge sa sustina concerte, cand este invitata – de obicei, alaturi de colegi din generatia sa. Nu se plange nici de faptul ca s-au diminuat sursele de venit, nici de faptul ca exista luni in care numeri concertele sale pe degetele de la o mana. Prefera sa vada partea plina a paharului: are mai mult timp pentru fiul ei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img