miercuri, 8 mai, 2024

Monica Anghel si fratele ei au slabit amandoi si fac echipa la “Te cunosc de undeva”

Distribuie:

Publicat:

Cel de-al 14-lea sezon al show-ului "Te cunosc de undeva", prezentat de Alina Puscas si Cosmin Selesi, va reveni la Antena 1, iar filmarile sunt in toi. De data aceasta, in premiera, cei 12 concurenti vor intra in concurs astfel: 8 vor urca pe scena impartiti in 4 perechi, iar ceilalti 4 vor evolua solo. Premiul pus in joc e de 15.000 de euro.

Printre concurenti se numara si indragita solista Monica Anghel (48 de ani) care a slabit foarte mult in ultima vreme. Solista a primit oferta de a participa la show cu fratele ei, Alexandru (35 de ani), si el tot mai slab, pasionat de motoare, are o trupa si e pictor. Fratii Anghel au o relatie foarte buna si asta se va vedea si pe micile ecrane din toamna. In plus, in ultimele zile Alexandru a slabit sapte kilograme in trei saptamani si vrea sa mai dea jos inca cinci.

“Sunt fericita ca am ajuns la cel de-al 14-lea sezon si ca, iata, datorita acestui lucru, «Te cunosc de undeva» este unul dintre cele mai longevive show-uri de televiziune. Ma bucur, de asemenea, foarte mult ca in acest sezon vor intra in joc mai multe cupluri, si nu doar unul cum s-a intamplat pana acum, dar si ca vom avea in scena concurenti foarte buni si haiosi”, spune Andreea Balan, jurata care noteaza coregrafia. Din juriu mai fac parte Ozana Barabancea, Cristi Iacob si Aurelian Temisan.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img