vineri, 19 aprilie, 2024

Monica Anghel, transformare uriasa, dupa ce a slabit 25 de kilograme. ”M-am trezit intr-o dimineata si m-am uitat in oglinda…” Ce dieta foloseste ca sa tina kilogramele in frau

Distribuie:

Publicat:

Dupa aproape cinci luni de cand si-a schimbat alimentatia si s-a apucat de sport, sub stricta supraveghere a medicilor, Monica Anghel a slabit enorm! Prezenta la "Vorbeste Lumea", Adela Popescu nu si-a putut cenzura uimirea si i-a spus: "Uau! Cat de mult ai slabit! Se vede foarte tare". Artista e tare mandra de transformarea ei si a explicat in cadrul interviului fiecare pas pe care l-a facut, dar si ce dieta urmeaza.

In varsta de 46 de ani, Monica Anghel a vorbit pe canapeaua de la "Vorbeste Lumea" despre cum i s-a schimbat viata de cand a inceput un stil de viata sanatos.

"De la 1 octombrie pana astazi, asa arat. (….) Pe 8 iulie cand am fost operata de urgenta. (…). Am inceput recuperarea si am zis ca poate nu ar fi rau sa slabesc. Am aflat de un program de slabit  medici endocrinolog, psiholog – ai nevoie – chinetoterapeut, dermatocosmetica, da, pentru ca ai nevoie si de acest lucru. (…). Mi-am facut analizale, m-am  intalnit cu medicul nutritionist si a zis: «hai sa crestem Fierul. (…)». Dimineata la prima ora mananc o omleta cu seminte de chia – fara prea mult ulei. Pe la 10 -11 mancam 10-15 migdale sau nuci. La 12, mananc o ciorbita de legume, dar fara paine. A fost alegerea mea sa renunt la paine. (…). Sunt multe mese, e totul foarte sanatos. Mancam prost – nu stiu, imi luam un sandvis de la un peco, nu e deloc sanatos. (…). Sunt convinsa ca voi reusi, pentru ca aici, la clinica", a martursit Monica Anghel in cadrul emisiunii prezentata de Adela Popescu si Speak.

Artista a spus ca nu mai mananca paine si dulciuri si a recunoscut ca i s-a propus sa isi faca o operatie de micsorare a stomacului. Totusi, i s-a parut ca interventia nu se merita facuta in cazul ei.

"Nu vreau sa va ascund faptul ca mi s-a propus de diversi medici – doctori foarte buni, de altfel – sa fiu operata, sa mi se taie stomacul. Si am spus ca: «Bai, ca sa slabesc, eu vreau 10 kilograme». Mi se pare aberant sa imi tai stomacul pentru 25 de kilograme", a mai spus cunoscuta cantareata.

In lupta impotriva kilogramelor in plus, Monica Anghel l-a avut pe fratele ei. Acesta a fost sportiv pana acum cativa ani si, dupa ce a devenit sedentar, viata i s-a schimbat in rau pana intr-o zi cand si-a dat seama ca trebuie sa faca ceva, pentru ca nu se mai simtea bine in corpul sau.

"Am slabit vreo 20 de kilograme. Eu vin dupa opt ani de fotbal, apoi au urmat anii de facultate. Brusc m-am simtit foarte voluminos, pufos. (…). M-am trezit intr-o dimineata si m-am uitat in oglinda si m-am intrebat daca imi place cum arat. Am renuntat la prajeli.", a spus Alexandru, fratele Luminitei Anghel in cadrul emisiunii "Vorbeste Lumea".

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img