vineri, 19 aprilie, 2024

Monica si-a intrebat fata daca a fumat. Ce-a iesit din gura Irinucai? Fosta doamna Columbeanu s-a schimbat la fata cand a auzit raspunsul

Distribuie:

Publicat:

Monica Gabor si fiica ei, Irina Columbeanu, au o relatie din ce in ce mai apropiata. Activitatea online a fetitei fostului cuplu Columbeanu pare ca le-a apropiat si mai tare.

Atunci cand sunt impreuna, Monica si Irina nu rateaza nicio ocazie in a filma impreuna pentru vlogul fetei.

Intr-unul din episoade, Irina si Monica au jucat impreuna „Am/ N-am” si au fost puse in situatia in care sa raspunda unor intrebari capcana.

Iata cateva din ele:

AM/N-AM facut plaja la bec – „Acum facem”, au raspuns amandoua amuzate.

AM/N-AM mancat dulciuri pe ascuns – „Am!”

AM/N-AM ramas fara bani de mancare – In timp ce Irinuca a raspuns „N-am”, Monica si-a adus aminte de un episod din copilaria ei: „Eu „am” pentru ca atunci cand pleca mama unde avea ea treaba ne lasa bani de mancare, iar eu si sora mea luam de toti banii numai dulciuri. Faceam apoi un aranjament cu Ramona si o intrebam „Ce vrei sa mancam? Paine si mancare? Sau doar pufuleti si ciocolata”. Intr-o zi am devenit responsabila si am cumparat paine, iar Ramona s-a suparat pe mine.

CITESTE SI: Toti credeau despre ea ca e femeie de afaceri in America, dar adevarul e altul! Cum isi castiga de fapt existenta Monica Gabor: La asta nu te-ai fi asteptat! Dar stai sa vezi ce a zis Irinel despre…

Monica Gabor le-a dezvaluit fanilor ei care este noua sa ocupatie, pentru care se pregateste intens. Bruneta nu sta degeaba in America! In timp ce Mr. Pink e ocupat cu afacerile, fostul manechin are propria ei meserie, deloc usoara! Vedeta a dezvaluit pe o retea de socializare ca s-a facut profesoara de engleza si este extrem de mandra de acest lucru.

Fosta sotie a lui Irinel Columbeanu studiaza intens si se pregateste mai bine pentru a fi o profesoara de engleza cat mai buna, dupa spusele ei. Monica Gabor a postat si o fotografie de la scoala de unde se pregateste. Biroul ei arata ca cel al unei adevarate profesoare: plin de hartii, caiete si carti, semn ca fostul manechin isi da tot interesul.

„Buna! Acum sunt la scoala! Inca ma pregatesc pentru saptamana viitoare cand voi fi din nou profesoara de engleza. Haideti sa ne imbunatatim impreuna engleza”, a scris Monica Gabor, pe pagina ei de Facebook.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img