sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Monica Tatoiu a declansat RAZBOIUL impotriva proprietarilor de terase! O clubberita i-a dat o REPLICA DURA: “Nasol cand treci de o varsta si nu te mai invita nimeni la bairame”

Distribuie:

Publicat:

Zgomotul dintr-un club aflat in vecinatatea casei Monicai Tatoiu ii provoaca neplaceri acesteia.

Acum cateva saptamani, Monica Tatoiu a marturisit ca este deranjata de zgomotul facut de un club aflat in apropierea casei sale, cu prilejul petrecerii de la botezul fiicei Biancai Dragusanu. 

“Atentie! Daca petrecerea depaseste ora 10 in Herastrau si aud la mine, sun la politie, la sectia 2 de Politie. Deci, atentie, atentie cu zgomotul in Herastrau. Nu exista zile speciale. Nu, dupa ora 10 inauntru, nu afara! Sa vedeti cate amenzi o sa dau eu! Restaurantele astea de fite, pe langa meniuri. Asta au mancat si ei la tara, acolo unde au crescut. Asa ne-a invatat pe noi mama la tara?”, a declarat Monica Tatoiu intr-o emisiune tv. Povestea s-a repetat weekend-ul trecut. “Clubul a inchiriat o terasa pe Nicolae Caranfil si terorizeaza cartierul. Trei masini de politie stau neputincioase. Este asteptat ISU. Nu au autorizatie. E petrecere privata. In fiecare duminica e la fel, pana sobolanii se muta la mare. Studiem saptamana viitoare cine e proprietarul terasei si cate taxe plateste si ce autorizatii are si mai ales din ce grupuri de influenta face parte.Tara asta e o rusine Mafiotii iubitori de cluburi fac legea”, a postat Tatoiu. 

O amatoare de petreceri in cluburi a taxat-o imediat pe femeia de afaceri. 

„Nasol cand treci de o varsta si nu te mai invita nimeni la bairame.. stai acasa si te oftici ca Monica Tatoiu”, a scris aceasta. „Sa participi la incalcarea legii si sa te mandresti cu asta este o dovada se iresponsabilitate. De obicei se plateste scump. Este ilegal sa o faci intr-un spatiu neautorizat si sa permiti participarea minorilor.De aici pana la un accident nefericit nu este decat un pas. Si in alte tari oamenii se distreaza. Insa o fac civilizat fara sa incalce normele, definite tocmai pentru a preveni accidente si coruperea minorilor”, a replicat Tatoiu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img