vineri, 26 aprilie, 2024

Monica Tatoiu, condusa de Cristian Boureanu in fata altarului

Distribuie:

Publicat:

Cristian Boureanu, finul Monicai Tatoiu, a insotit-o astazi la altar, unde a fost asteptata de sotul ei. Imbracata intr-o rochie de culoare roz pal, la care a asortat o palaraie, fosta femeie de afaceri a oferit astfel un exemplu de casnicie fericita, sarbatorind 30 de ani de cand si-au jurat iubire vesnica! 

”Nu trebuie sa fii tot timpul impreuna, dar trebuie sa fii impreuna in sistemul de valori. Am venit sa-i multumim Domnului, la 30 de casnicie, ca ne-a dat puterea sa ramanem impreuna dupa toate greutatile care incercaa o casnicie adevarata. Nu stiu cum va fi peste cinci ani…”, a declarat Monica Tatoiu la intrarea in biserica.

Afacerista vorbeste cu umor despre relatia pe care o are cu sotul ei, declarand ca mereu reusesc sa se certe din „nimicuri”. „Am 35 de ani de cand sunt cu el. El cand eu sunt la televizor, stinge televizorul” , a glumit aceasta, la Antena Stars. Totusi, Monica a declarat ca inca se bucura de iubirea si admiratia sotului ei, chiar daca sunt de atat de mult timp impreuna. „Nu mi-a spus ‘te iubesc’ sotul meu de mult timp, dar mi-a aratat-o in fiecare zi”, a mai spus aceasta.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img