marți, 23 aprilie, 2024

Mos Craciun a ajuns la Centrul Scolar pentru Educatie Incluziva Negresti – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Politistii vasluieni au impartit, miercuri, 12 decembrie, cadouri copiilor de la Centrul Scolar pentru Educatie Incluziva Negresti.

Obiceiul politistilor vasluieni din a oferi cadouri copiilor institutionalizati, cu prilejul sarbatorilor de iarna, a devenit mai degraba o traditie, intrucat acest centru se afla sub ocrotirea Inspectoratului de Politie Judetean Vaslui inca din anul 1990.

Astfel, nici acest sfarsit de an nu a constituit o exceptie, cei 150 de copii ai Centrului Scolar pentru Educatie Incluziva Negresti primind vizita reprezentantilor Inspectoratului de Politie Judetean Vaslui.

Cadourile au fost oferite copiilor de catre adjunctul sefului inspectoratului, domnul comisar sef de politie Maximiuc Petru, in numele tuturor politistilor Inspectoratului de Politie Judetean Vaslui. Acestia au contribuit benevol, ca in fiecare an, pentru a le insufla acestor copii un strop din magia Craciunului.

Si copiii au dorit sa-i rasplateasca pe politisti, prezentandu-le, impreuna cu  profesorii lor, un frumos si emotionant program artistic cu uraturi, colinde si poezii specifice sarbatorilor de iarna.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img