vineri, 29 martie, 2024

Mos Craciun a poposit la Centrul de Zi “Prietenia” din PADURENI-FOTO

Distribuie:

Publicat:

 

Ziua de miercuri, 19 decembrie, a fost una incarcata de emotie atat pentru voluntarii Centrului de Zi, cat si pentru cei care au fost pentru cateva ore, mesagerii Mosului. Oameni cu suflet mare, insotiti de politistii de frontiera din cadrul S.T.P.F Vaslui si diversi afaceristi au oferit daruri copiilor din cadrul Centrului de Zi ”Prietenia” din localitatea PADURENI. La randul lor, micutii centrului le-au multumit celor prezenți, colindandu-i.

 

Emotia superbului moment a trait-o din plin si sefa centrului social, Georgiana Popica, care ne-a declarat:

 

“Marti la Centrul de Zi pentru copiii din Pădureni s-a desfășurat o activitate frumoasă cu ocazia sărbătorilor de Crăciun. Cei mici, împreună cu administratorul și coordonatorul centrului au pregătit o mică serbare care s-a împărțit în două momente: o scenetă intitulată „Legenda lui Moș Crăciun” în care copiii au intrat foarte bine în pielea personajelor și au cantat colinde. Această serbare a fost organizată drept mulțumire adusă sponsorilor și donatorilor care au ajutat la achiziționarea a 28 de cadouri care au constat cel mai mult în articole vestimentare care erau absolut necesare acestor copii defavorizați. Cu ajutorul celor care au dorit să facă o faptă bună în pragul sărbătorilor și s-au arătat interesați de sprijinirea acestor sufletele, s-au putut îndeplini micile lor vise. .

 

Această activitate a fost realizată prin susținerea Episcopiei Hușilor, a Presfințitului Episcop Ignatie, a părintelui Vladimir (îngerul copiilor), părintelui Dragoș; a Primăriei Pădureni, a domnului Primar Temistocle Diaconu, a angajaților Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Vaslui, a Jandarmeriei Huși, a MApN, a lui Vlad Tofan, a Culinei Zimtescu și a Ramonei Chirvasa. Pe langă donația propriu-zisă, Episcopia Hușilor le-a pregătit celor 28 de copii și o surpriză cu dulciuri de care aceștia s-au bucurat foarte mult.

La centrul de zi sunt înscriși 28 de copii care provin din medii defavorizate și familii dezorganizate. Aici, copiii beneficiază de o masă caldă la ora prânzului, dar și de sprijin și susținere în realizarea temelor.” declara pentru bzv.ro – Georgiana Popica

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img