vineri, 26 aprilie, 2024

Motiunea de cenzura se citeste, la aceasta ora, in Parlament! PNL indeamna oamenii sa iasa in strada – LIVE VIDEO

Distribuie:

Publicat:

PNL Bucuresti ii cheama pe bucuresteni sa sustina motiunea de cenzura initiata de PNL: „PSDragnea, in campanie muma, la guvernare ciuma”. Joi, 23 noiembrie, PNL va organiza, in fata Palatului Parlamentului, o manifestatie pentru sustinerea motiunii de cenzura impotriva Guvernului PSDragnea. Motiunea de cenzura depusa de liberali va fi citita si votata in Parlament. Aritmetica nu-i ajuta pe cei din PNL si USR care au sanse foarte mici ca motiunea sa fie votata. PSD, ALDE si UDMR au anuntat ca vor sta in sala, dar nu vor vota.

Update 11.07: „Eu nu cred ca un demers al opozitiei cerut de foarte multa lume afectata de masurile fiscale pot sa numeasca acest lucru un exercitiu de imagine. Subestimam un lucru normal care sanctioneaza niste masuri complet ne la locul lor. E iun exercitiu cerut democratic, in care credem”, a declarat Alina Gorghiu.

„In campanie muma, la putere ciuma” e o motiune care are argumente destul de puternice. Vom face tot ce depinde de noi sa treaca aceasta motiune”, a precizat Ludovic Orban.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img