marți, 19 martie, 2024

Motiv de sarbatoare la Liceul Agricol “Dimitrie Cantemir” Husi

Distribuie:

Publicat:

Miercuri, 26 octombrie, Liceul Agricol “Dimitrie Cantemir”din municipiul Husi- sarbatoreste implinirea a 108 ani de activitate. Acest prag de sarbatoare a adus elevii si profesorii si mai aproape. Consiliul Profesorilor si al elevilor au colaborat pentru a crea activitati interactive.

 In biblioteca din cadrul liceului s-a desfasurat o activitate avand ca personaj principal pe fostul domnitor, Dimitrie Cantemir. In aceasta activitate au fost prezentate date despre el, dar si referate ale elevilor despre acesta.

 In final, Vasilescu Marinela-directorul adjunct al unitatii de invatamant Colegiul Agricol”Dimitrie Cantemir”,  a tinut un mic discurs pentru a-i incuraja pe elevi sa obtina rezultate si mai bune la invatatura.

La festivitati a participat si directorul Liceului Agricol- domnul Irimia ARTENE.

Activitati sportive. Ziua Colegiului Agricol Dimitrie Cantemir Husi a fost marcata prin mai multe activitati. La biblioteca scolii a fost organizat un concurs Viata si activitatea lui D cantemir. Au fost prezentate mai multe expozitii cu lucrari ale elevilor ( desene, aranjamente de toamna, produse de panificatie) in toate corpurile de cladire ale Colegiului, activitati sportive si nu in ultimul rand prezentarea rezultatelor Colegiului in fata colectivului profesoral .

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img