vineri, 29 martie, 2024

Motivul morbid ar reunurii Andre! De ce s-au impacat Andreea Balan si Andreea Antonescu, de fapt

Distribuie:

Publicat:

Andreea Antonescu si Andreea Balan, cunoscute ca trupa André, s-au reunit si lanseaza o noua piesa, “Reset la inima”, dupa 17 ani de pauza. Motivul morbid al reunirii celor doua l-a dezvaluit chiar Andreea Antonescu, care a vorbit despre o promisiune facuta tatalui sau, inainte sa se stinga din viata.

Reunirea trupei Andre a luat prin surprindere foarte multi fani, acestora nevenindu-le sa creada ca Andreea Balan si Andreea Antonescu vor canta, din nou, impreua. Cele doua vedete au lansat marti, 9 iulie, dupa 20 de ani de pauza, piesa “Reset la inima”.

Dupa aproape 20 de ani de la destramarea formatiei, ea si Andreea Balan s-au maturizat si au decis sa cante din nou impreuna. ”I-am promis lui tata (Gheorghe Antonescu, decedat in anul cand André s-a dizolvat, 2001 – n.r.), inainte sa treaca in nefiinta, ca proiectul va continua. Astazi incepe André versiunea 2.0, una imbunatatita si matura”, a declarat Andreea Antonescu pentru Libertatea.ro, iar Andreea Balan a explicat, pentru aceeasi sursa, de ce e atat de increzatoare in succesul trupei resapate: ”André este o legenda a muzicii, un reper si model”.

Grupul a fost infiintat in 1999, cand a lansat single-ul “Libera la mare”, care a marcat debutul generatiei André. André a lansat sase albume, vandute in 1.500.000 de exemplare, si a fost recompensat de-a lungul carierei cu patru discuri de platina si un disc de aur.

In anul 2001, André a fost desemnata cea mai buna trupa pentru adolescenti.

Dupa hitul “Libera la mare”, au urmat piese de succes precum “Noapte de vis”, “Lasa-ma papa la mare”, “Prima iubire”, “Am sa imi fac de cap”, “Flori de tei”, “Fac ce vreau”, “Prima iubire” etc.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img