vineri, 19 aprilie, 2024

Motivul pentru care Dima Trofim a decis sa participe la “Ultimul Trib”. Totul a avut legatura cu sora sa, bolnava de cancer

Distribuie:

Publicat:

Dima Trofim a povestit pentru prima data care a fost unul dintre motivele pentru care a participat la ”Ultimul Trib”, emisiune care poate fi vizionata la Antena 1.  

”Unul dintre motivele pentru care am mers in a fost sa o pot ajuta pe sora mea, care era bolnava. A fost ceva spontan si la fel de spontan s-a stins. Nu trebuia sa fie asa, nu ne-am asteptat la asa ceva si nu mi-a trecut prin cap ca o sa raman fara ea. Cu toata familia am o relatie speciala, dar sora mea mai mare a fost ca si mama mea dintotdeaua. Pot spune ca am doua mame, dar acum una este Sus”, a povestit astazi Dima Trofim.

Dima Trofim a mai spus ca incearca in aceasta perioada sa petreaca alaturi de familia sa cat de mult timp poate, cu atat mai mult cu cat decesul surorii sale i-a agravat tatalui sau o afectiune mai veche.

“A avut un atac cerebral in urma cu opt ani si vestea ca sora mea s-a stins l-a afectat forte mult, iar acum trece printr-o perioada dificila”, a mai spus Dima Trofim.
Sora lui Dima Trofim a murit in septembrie!

La inceputul lunii septembrie, Dima Trofim a trecut prin momente complite. Cunoscutul actor si cantaret a aflat ca sora lui, cu care avea o relatie apropiata, s-a stins din viata, dupa ce organismul ei a cedat in fata bolii de care suferea.

Sora lui Dima Trofim a fost rapusa de maladia mortala cu care a fost diagnosticata in urma cu mult timp. Aceasta avea 45 de ani, iar fratele ei a sperat si s-a rugat mereu ca ea sa invinga temutul cancer. Din nefericire, minunea nu s-a petrecut.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img