marți, 19 martie, 2024

Motivul pentru care Ion Iliescu nu poarta VERIGHETA

Distribuie:

Publicat:

Fostul sef de stat ascunde multe secrete si, din cand in cand, se mai deschide cate putin cutia Pandorei. Una dintre curiozitatile care graviteaza in jurul lui il reprezinta motivul pentru care nu poarta verigheta. Iata care sunt explicatiile.

Detaliile din viata privata a lui Ion Iliescu au fost scoase mereu cu clestele din gura lui. A avut mereu grija sa stea departe de speculatii si abia-abia am aflat cate ceva despre doamna Nina sau despre motivul pentru care nu au facut niciodata copii. A observat insa cineva pana acum faptul ca fostul presedinte nu poarta verigheta? Asta desi este casatorit din 1951, cand multi dintre noi nici nu ne nascusem. Adevarul este ca este si foarte greu de urmarit, pentru ca gesticuleaza foarte mult. Unul dintre motive ar putea fi acela ca Iliescu este ateu, iar casatoria s-a legat doar la Starea Civila, nu si in fata lui Dumnezeu. Asta desi, sunt multi atei care aleg sa poarte verigheta pe mana dreapta dupa ce se casatoresc doar civil, scrie Click.ro

In pofida varstei, de 87 de ani, fostul comunist a ramas fidel convingerilor sale religioase si a declarat public ca nu crede in Dumnezeu, ci “in forta omului”. Despre Mantuitor, Iliescu spunea intr-un interviu ca “Iisus a fost un rebel” pentru ca a fost primul care “si-a permis sa spuna ca toti oamenii sunt egali”. intrebat de reporter daca Mantuitorul a fost de stanga, Ion Iliescu a raspuns: “Iisus este o figura, din acest punct de vedere, caracteristica pentru o anumita evolutie a gandirii umane, pentru o societate mai buna, mai dreapta, benefica tututor”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img