sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Motivul pentru care James McAvoy a pierdut roluri importante

Distribuie:

Publicat:

Motivul pentru care James McAvoy a pierdut roluri importante. Actorul a povestit într-un interviu acordat recent un caz în care nu a primit un rol din cauza aspectului său.

James McAvoy se lovește și el, uneori, de un obstacol comun tuturor actorilor – cel legat de aspectul fizic. Acesta a dezvăluit într-un interviu acordat publicației The Telegraph că cei 1,7 metri ai săi nu au fost suficienți pentru unele roluri, pe care, din acest motiv, le-a pierdut.

„Ca bărbat de înălțime mică, mi se spune uneori că nu mă încadrez, fizic, în rol. Alteori, când primesc totuși rolul, sunt făcut să înțeleg că, bineînțeles, va trebui să se facă ceva în această privință”, a explicat el.

Motivul pentru care James McAvoy a pierdut roluri importante

McAvoy a povestit și un caz în care i s-a dat de înțeles că nu este suficient de arătos pentru rolul său.

„O colegă de platou mi-a spus la un moment dat că am fost o alegere interesantă pentru rolul primit. În mod obișnuit, nimeni n-ar crede că eu aș putea avea o relație cu cineva ca ea. Asta a fost ca o lovitură între picioare!”, a spus actorul. Cu toate acestes nu a dezvăluit însă și numele actriței în cauză.

„A fost ceva de genul: «Ok, acum trebuie să mă prefac că îmi place de tine pentru încă opt săptămâni. Va fi chiar dificil». A fost o relație cu adevărat interesantă, aceea”, a mai explicat starul.

Printre rolurile de început de carieră (de film) ale scoțianului McAvoy (40 de ani) s-a aflat și cel al faunului Mr. Tumnus din The Chronicles of Narnia: The Lion, the Witch and the Wardrobe.

Actorul și-a adjudecat un premiu BAFTĂ pentru rolul secundar din The Last King of Scotland. În adaptarea BBC Hâş Dark Materials îl interpretează pe lordul Asriel, personaj proeminent în seria romanelor adaptate, imaginate de Philip Pullman.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img