News Flash:

Motivul surprinzator pentru care unele persoane ajung sa respinga carnea sau painea

23 Mai 2019
204 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7556 RON (0.0000)
USD: 4.2732 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
s604x0 paine si hamburger

Aversiunea nemotivata fata de carne sau paine poate avea uneori explicatii cumplite. Potrivit cercetatorilor americani de la Cancer Research Institut, acesta poate fi semnul unei boli canceroase, daca se manifesta alaturi de alte simptome mai mult sau mai putin evidente. Detectarea timpurie a acestor simptome este foarte importanta pentru prevenirea si tratamentul bolii. De aceea, sustin specialistii, trebuie luata legatura urgent cu medicul specialist daca apar: rani, iritatii sau umflaturi care nu se vindeca, sangerari sau secretii neobisnuite, ingrosari, umflaturi sau noduli in diverse parti ale corpului, indigestie, greutate la inghitire, modificarea aspectului negilor sau alunitelor, pierderea in greutate fara motiv, aversiune fata de paine si carne sau raguseala persistenta.

Printre principalele cauze care duc la aparitia cancerului se numara predispozitia genetica, tulburarile hormonale, alimentatia dezechilibrata, fumatul, E-urile din alimente, radiatiile ionizante, infectiile repetate, expunerea necontrolata la radiatiile solare si, nu in ultimul rand, stresul.

Rata aparitiei cancerului, mai spun cercetatorii americani, a evoluat ingrijorator in ultimii ani, cele mai serioase cresteri inregistrandu-se la cancerele digestive, cancerul de col uterin si cel de piele. Oamenii de stiinta sunt de parere ca multe din aceste cancere ar putea fi evitate, daca populatia ar fi educata pentru adoptarea unui mod de viata sanatos.

Unul dintre cei mai importanti factori care predispun o persoana cancerului este varsta statisticile medicale americane arata ca 3 din 4 cazuri de cancer sunt diagnosticate in randul pacientilor de peste 55 de ani, ceea ce inseamna ca monitorizarea starii de sanatate dupa varsta de 40 de ani poate fi considerata o metoda esentiala de reducere a riscului de deces din cauza cancerului.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1096 (s) | 24 queries | Mysql time :0.019086 (s)