vineri, 19 aprilie, 2024

Multi au crezut ca s-a operat, dar adevarul este cu totul altul! “Am pierdut 7 kilograme chiar in primele doua saptamani…”

Distribuie:

Publicat:

In ultima perioada, Monica Anghel a slabit foarte mult. Artista a scapat de 20 de kilograme si a impartasit tuturor ce dieta a urmat.

„Am reusit sa pierd 20 de kilograme in 5 luni prin regimul disociat. Practic, 3 zile mancam carne, inclusiv mezeluri, organe si tocatura – fara orez. Urmatoarele trei zile erau dedicate legumelor si fructelor… si aici era permis orice in afara de orez, mazare, fasole verde, cartofi, banane, seminte, fistic, pere, struguri si fructe confiate. Apoi urmau zilele de lactate, unde era permis orice, inclusiv smantana. Chiar si cand mergeam la restaurant comandam un platou cu mai multe sortimente de branza.

Am reusit sa scap de 20 de kilograme… e mare lucru. Am pierdut 7 kilograme chiar in primele doua saptamani, iar dupa aceea nu am mai dat jos nimic timp de o luna”, a povestit Monica Anghel, potrivit forummamici.ro.

In 2017, Monica Anghel a suferit o interventie chirurgicala la coloana. Binecunoscuta artista a marturisit ca s-a temut ca nu va mai putea merge vreodata.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img