marți, 19 martie, 2024

Municipiul Vaslui : Actiune pentru prevenirea evenimentelor rutiere – FOTO/VIDEO

Distribuie:

Publicat:

In contextul avertizarilor meteorologice emise pentru aceasta perioada, politistii din cadrul Serviciului Rutier Vaslui au desfasurat o actiune pentru  prevenirea evenimentelor rutiere, in special a celor produse pe fondul nerespectarii regulilor de circulatie in conditiile unui carosabil acoperit cu zapada.

Astazi, incepand cu ora 10.30, timp de doua ore, pe drumul national 15D, in zona Ciusmeaua Moldovencei si in municipiul Vaslui, pe strada Stefan cel Mare, in zona Centrului Civic, au fost organizate mai multe filtre ale politiei rutiere.

Pe langa verificarea documentelor si a anvelopelor utilizate in deplasare, politistii au recomandat conducatorilor auto sa manifeste prudenta sporita si sa adapteze permanent viteza de rulare la conditiile de drum si de trafic. Astfel, chiar daca se afla in localitati sau in afara lor, iar partea carosabila este umeda ori acoperita de polei, gheata, zapada sau mazga, conducatorii auto trebuie sa circule cu o viteza care sa permita oprirea in siguranta, avand in vedere ca distanta de franare in astfel de conditii este mult mai mare.

Cu aceasta ocazie, au fost verificate un numar de aproximativ 200 autovehicule, unul singur fiind depistat folosind pneuri de vara si, prin urmare, sanctionat cu avertisment.

La actiune au participat 10 politisti din cadrul Serviciului Politiei Rutiere Vaslui, coordonati de comisarul Anton Sergiu-Nicolae, seful serviciului.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img