joi, 25 aprilie, 2024

Municipiul Vaslui : Retinut pentru furturi auto

Distribuie:

Publicat:

Un barbat din municipiul Vaslui a fost retinut de catre politistii din cadrul Biroului de Investigatii Criminale al Politiei Municipiului Vaslui, pentru savarsirea a 3 infractiuni de furt calificat.  

Politistii din cadrul Biroul de Investigatii Criminale al Politiei Municipiului Vaslui  au probat activitatea infractionala a unui barbat in varsta de 33 de ani, din Vaslui, banuit de comiterea a trei infractiuni de furt calificat.

In urma cercetarilor efectuate,  politistii vasluieni au stabilit ca, in noaptea de 15/16 septembrie a.c., barbatul a patruns prin efractie in interiorul mai multor autovehicule parcate pe raza municipiului Vaslui, in zona strazii Castanilor, ocazie cu care a sustras din interior acestora mai multe bunuri de valoare si sume de bani. Prejudiciul produs in cauza este estimat la peste 4.000 lei si a fost recuperat in totalitate urmand a fi restituit persoanelor vatamate.

In cursul zilei de astazi, impotriva barbatului a fost luata masura retinerii pe o perioada de 24 de ore, iar maine, acesta va fi prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Vaslui, cu propunerea de dispunere a unei masuri preventive.

Cercetarile sunt continuate in vederea probarii intregii activitati infractionale a barbatului.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img