joi, 18 aprilie, 2024

MURGENI : Cercetati pentru comiterea mai multor infractiuni de FURT !

Distribuie:

Publicat:

Trei barbati, cu varste cuprinse intre 34 si 62 de ani, banuiti de comiterea mai multor infractiuni de furt calificat sunt cercetati de politisti. Unul din barbati a fost retinut pentru 24 de ore.

Politisti din cadrul Sectiei 5 Politie Rurala Murgeni probat activitatea infractionala a trei barbati, in varsta de 34, 43, respectiv 62 de ani, toti din comuna Falciu, care ar fi comis infractiuni de furt calificat pe raza localitatii de domiciliu.

In urma cercetarilor efectuate, politistii au stabilit faptul ca in perioada septembrie – noiembrie a.c., barbatul de 43 de ani a patruns de cinci ori in curtea unui imobil din satul Falciu si a sustras din anexele locuintei bunuri in valoare de 7180 de lei.

Doua din fapte au fost savarsite in complicitate cu barbatul de 34 de ani, iar una din fapte a fost savarsita in complicitate cu barbatul de 62 de ani.
Bunurile sustrase au fost ulterior vandute la diferite persoane. Politistii au recuperat bunuri in valoare de 5.700 de lei, pe care le-au fost restituit partii vatamate.

Ieri, barbatul de 43 de ani a fost retinut de politisti pentru 24 de ore. Astazi acesta va fi prezentat cu propunerea de dispunere a unei masuri preventive la Parchetul de pe langa Judecatoria Barlad.

        Pentru a nu risca sa deveniti victima hotilor, politistii va recomanda:
Asigurati-va ca la subsolul imobilului sau in anexele acestuia nu pot patrunde hoti intrucat bunurile depozitate (alimente, bauturi, unelte etc.) reprezinta o tentatie pentru acestia;
Montati gratii la gurile de aerisire si la ferestrele de la subsol;
Asigurati intrarea in anexele cladirilor si usile boxelor cu incuietori rezistente!
Apelati la firme specializate in paza imobilelor si montarea sistemelor de supraveghere video.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img