News Flash:

Musette ia in calcul deschiderea unei noi fabrici in regiunea Moldovei. „Nu mai avem unde sa crestem, lucram la capacitate maxima.“

17 Iulie 2018
341 Vizualizari | 0 Comentarii
musette3

Producătorul de încălţăminte Musette, care de­ţi­ne şi o reţea proprie de magazine, şi-a majorat businessul anul trecut cu circa 5%, cel mai redus nivel din ultimii ani când cifra de afaceri a postat creşteri de două cifre. Roberto Bâtlan, unul dintre acţionarii companiei, susţine că momentan cele două fabrici ale Musette lucrează la ca­pacitate maximă, acesta fiind motivul pentru care businessul şi-a încetinit ritmul de creştere.

„Trebuie să extindem capacitatea de producţie. În prezent analizăm două opţiuni - să extindem capacitatea fabricilor existente sau să construim una nouă în regiunea Moldovei“, spune Roberto Bâtlan. El este acţionar alături de soţia sa Cristina Bâtlan şi de fratele său Alin Bâtlan.

Compania a anunţat la finalul lui 2016 că şi-a majorat producţia cu 30% pentru a face faţă creşterii businessului în perioada 2014-2016 cu un ritm similar. Anul trecut afacerile Musette au ajuns la 77,5 mil. lei. Musette deţine un total de 26 de magazine dintre care 18 în România (8 doar în Bucureşti) iar restul în Israel (3), Ungaria (2), Bulgaria (2) şi Austria (1). Roberto Bâtlan mai spune că mo­mentan expansiunea este pusă pe hold deoarece com­pa­nia lucrează la capacitate maximă şi nu are marfă pentru noi magazine.

„Ne gândim să deschidem o şcoală profesională. Dicutăm cu autorităţile să vedem dacă putem obţine facilităţi fiscale pentru a dezvolta o astfel de şcoală unde să pregătim oamenii de la satele din apropiere. Diferenţa dintre România şi Germania este faptul că noi trebuie să luăm angajaţii de la zero, pe când la ei ies de pe băncile şcolilor profesionale măcar pe jumătate pregătiţi.“

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1155 (s) | 24 queries | Mysql time :0.014174 (s)