marți, 19 martie, 2024

Mutare unica la Kanal D! Teo Trandafir va prezenta o emisiune celebra, care nu a fost NICIODATA prezentata de o femeie! Unde o veti putea vedea pe vedeta

Distribuie:

Publicat:

Teo va mai primi o emisiune in grila postului Kanal D. Emisiune total neasteptata pentru o prezentatoare de show tabloid.

Teo Trandafir este cea care va prezenta de aceasta data emisiunea comform informatiilor obtinute de Paginademedia.ro. Managerii turci sunt disperati sa incerce ceva nou si de succes dupa ce ideea “Exatlonului” le-a fost deja suflata de Antena 1 si Pro TV care au anuntat ca din toamna au cumparat si vor produce formate mult mai bune si mai interesante decat postul turcesc, dar pe aceeasi structura de emisiune cu probe fizice.

Teo Trandafir va prezenta Vrei sa fii Milionar la Kanal D. Postul turcesc pregateste pentru toamna o surpriza, speram placuta, telespectatorilor sai. In grila Kanal D revine emisiunea “Vrei sa fii milionar”, doar ca de data asta fara Virgil Iantu.

Vrei sa fii milionar, prezentat de TEO va fi produs de casa de productie Zucchero care mai produce tot pentru Kanal D si Roata norocului dar si emisiunea de mare succes Visuri la Cheie de pe Pro TV.

Formatul a avut in romania un singur prezentator, pe Virgil Iantu care acum este sub contract cu TVR 2 si n-ar fi putut onora o oferta din partea turcilor, asa ca au fost nevoiti sa apeleze la o vedeta din curtea lor. Experimentul cu TEO la “Vrei sa fii milionar” s-ar putea sa-i coste, deoarece Teo vine cu un public tabloid si imbatranit, pe cand formatul emisiunii isi propunea in trecut un public mai tanar si mai educat.

Ultima data cand in Romania a mai fost difuzat Vrei sa fii milionar a fost acum 4 ani cand tot Virgil Iantu a prezentat emisiunea dar la Prima TV, dupa ce formatul avusese un esec rasunator la Kanal D cu doar 2 ani inainte.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img